image/svg+xml
Arena

5 Herculeaanse uitdagingen voor Hercules Trophy Antwerpen – handwerpen is er niet bij

By:

5 Herculeaanse uitdagingen voor Hercules Trophy Antwerpen – handwerpen is er niet bij. De eerste zonnestralen zorgen voor heel wat Hercules vibes. Een ideaal moment om de volgende Werken van Hercules aan te kondigen voor Antwerpen 2017.

Hier zijn de volgende 5.

Pole Dancepole dance

En we starten meteen met een klepper van formaat… Paaldansen.

Inderdaad. Ongetwijfeld zullen de eerste reacties van heel wat collega’s aan de schunnige kant zijn, maar dat nemen we er graag bij. Paaldansen wordt steeds populairder en wordt ook steeds meer au sérieux genomen als sport!

Dit kunnen we je alvast garanderen: het is niet voor watjes. De professionele pole dance crew leert je de belangrijkste moves en zal je paalvaardige technieken beoordelen. Wie durft?

Belly Slide
IMG_1991

Ook een ‘gouwe ouwe‘: de Belly Slide, oftewel in onvervalst Vlaamsch: de buikschuifbaan. Je sierduikvaardigheden zijn hier onontbeerlijk: de combinatie van de juiste hoek met de goede snelheid, maakt dat je het beste glijdt. Een labour met een hoge skill en fun factor dus, gereserveerd voor Antwerpen!

Cross Country

Wat zou een Hercules Trophy zijn zonder de Cross Country?

Ook dit jaar hebbenAmerican-Pitch-Genummerd-Nieuw-1600op1066-WEB-1 we aan de Cross Country gesleuteld om er een ander soort Obstacle Race van te maken. En dat het er mooi uitziet, dankzij de V-crew. Er komt weer heel wat inflatable werk aan te pas en eindigen doen de deelnemers alvast in schoonheid met een splash. Waarschijnlijk de zwaarste uitdaging van deze editie, maar je moet slechts met 4 zijn om deel te nemen. Ladies first?

Flip IT

De Flip IT is eindelijk terug van weggeweest! Deze labour –een old5 Herculeaanse uitdagingen voor Hercules Trophy Antwerpen skoolklassieker– kan de indruk wekken dat het over kracht gaat, maar laat je daar vooral niet door vangen. Om de holle kubus zo snel en zo veel mogelijk te doen kantelen, heb je immers gecoördineerde bewegingen nodig van je team.

Het is dus allesbehalve je fysieke kracht, maar net de kracht van je team waar deze labour naar peilt.

Boxing Academy

Vorig jaar was ‘ie er ook al bij. Learn from the best! De deelnemers kregen er vorigHercules Trophy Antwerp 2016:5 Herculeaanse uitdagingen voor Hercules Trophy Antwerpen jaar de kans om van Schepen Ludo Van Campenhout een bokslesje te krijgen.

Snelheid, reactievermogen, concentratie,…: dat zijn de parameters waarop je beoordeeld wordt, en niet zozeer de harde klappen die je uitdeelt. Volgens de instructeurs zijn de dames zijn hier meestal beter in de mannen… Waarom? Omdat ze beter luisteren naar de instructies! Een gewaarschuwd man…

De eerste 3 Werken van Hercules kreeg je al eerder te horen. Hier vind je ze nog eens terug: BossaBall, EllitiGO en Foot Darts. Nog 4 te gaan en je kan je joker kiezen van je team!