CFE Poland

Onvergetelijke teambuilding avond voor CFE Poland

Een onvergetelijke teambuilding avond voor CFE Poland. Na haar deelname aan een geweldige Hercules Trophy Polen editie -waar het bedrijf trouwens de eerste en tweede plaats wegkaapte- snakte CFE Poland naar meer. Het snelgroeiende bouwbedrijf met Belgische roots wilde hun medewerkers nog dichter bij elkaar brengen in een sfeer van camaraderie en fun. Ze namen contact op met Herculean Alliance om hun jaarlijkse conferentie extra kracht bij te zetten. Het organiseren van een spannende teambuilding op de eerste avond, bleek de perfecte zet.

Alle 120 deelnemers, verdeeld over 24 enthousiaste teams, hadden een geweldige tijd. Bruno Lambrecht, algemeen directeur van CFE Polen, verwoordde het zo: “Missie volbracht: het was een fantastische avond! Eedereen genoot zichtbaar en had plezier op een positieve en coöperatieve manier. Een leuke verrassing voor de medewerkers, zeker voor diegene nog niet eerder aan Hercules Trophy hadden deelgenomen”.

Hoe CFE Poland’s bedrijfsteam avond tot stand is gekomen

We werkten nauw samen met Marta Graczyk, marketing- en communicatie manager en Algemeen Directeur Bruno Lambrecht. Samen werkten we een oplossing uit op maat. Dit ging van de praktische details zoals de locatie, tot de uiteindelijke realisatie van het programma. Het samenwerkingsaspect tussen medewerkers werd niet alleen geïmplementeerd in de activiteiten, maar kwam ook tot uiting in de organisatie van de teambuildingavond zelf. Een van de werkzaamheden, President’s Bull, werd zelfs specifiek gekozen door de Algemeen Directeur zelf. De andere 5 games varieerden van de CFE Domino challenge tot bijvoorbeeld Giant Darts.

De locatie was gelegen in Hotel Ossa, op een uurtje rijden van Warschau en recht in de Poolse fruitboomgaarden. Het eindresultaat bleek precies te zijn zoals CFE Polen het wilde. Graczyk: De sfeer voelde zonnig en vrolijk aan, en dat te midden van de winter, waarbij we alles binnenshuis moesten doen. Het competitieve aspect met gamification was hetgeen het best heeft gewerkt bij de collega’s. En ik moet zeggen: het Herculesteam heeft dit van A to Z goed georganiseerd. Gaande van de online inschrijvingen tot de ludieke challenges en uiteindelijk de prijsuitreiking”.

Het verloop van de avond

Het evenement begon klassiek met de registratie van de teams. De teams kozen hun slogans, songs en andere team details online en daagden elkaar uit in de weken voordien. Deze online voorbereiding zorgde voor heel wat enthousiasme bij de deelnemers.

Zodra ze in het hotel waren geregistreerd, moesten ze hun mentale vaardigheden bewijzen. Dit door te proberen zo snel mogelijk de hoogste score in de brain challenge te halen. De vragen bleken vrij moeilijk en dat zorgde later op de avond voor heel wat voer voor discussie!

Na goed te zijn opgewarmd, waren de teams klaar om hun gezamenlijke krachten ten toon te spreiden. Ze gingen helemaal op in de 6 challenges en hadden ze ontzettend veel plezier in de samenwerking. Als medewerkers met expertise in de bouw en vastgoedontwikkeling was het geen verrassing dat de deelnemers het uitblonken in de Building Towers challenge. Het beste team bouwde een gebouw van maar liefst 17 verdiepingen bestaande uit plastieken bekers! Uiteindelijk nam Malinowa MAMBA (verwijzend naar een bekend Pools snoepje met frambozensmaak) de eerste prijs mee naar huis. Just For Fun eindigde op de tweede plaats. Terwijl Urban Legends het slimste team bleek te zijn. Iedereen voelde zich echter winnaar. Want de banden binnen de teams werden versterkt en de teamspirit was groot. Een perfecte start voor de conferentie!

Bent u zelf ook geïnteresseerd in een onvergetelijke teambuilding avond zoals voor CFE Poland? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.