Duval Union

Duval Union @ BAM Trophy

Duval Union @ BAM Trophy. De voorbije 20 jaar mochten we al meer dan 100.000 deelnemers verwelkomen op de jaarlijkse Hercules Trophy. Dit jaar wagen velen opnieuw hun kans, dit keer in een unieke editie met Belgian Association of Marketing (BAM). De perfecte format voor gerenommeerde marketingbedrijven en -afdelingen, zo blijkt.

BAM Marketing Trophy

Duval Union @ BAM Trophy

De BAM Marketing Trophy op vrijdag 21 juni vormt een subcompetitie binnen de algemene Trophy en is de ideale gelegenheid voor heel wat marketeers om hun beste beentje voor te zetten.

Ze krijgen niet alleen de kans om zich te meten met concurrenten, maar vooral ook om te netwerken met partners en klanten.

Eén van de kandidaten om op 21 juni ongetwijfeld in de gaten te houden wordt Duval Union.

Duval Union is een bedrijf dat brains en builders combineert en verschillende Belgische toppers huisvest uit de wereld van business en marketing consulting, en marketing en communicatie executie. Duval Union telt vandaag 212 medewerkers verdeeld over 17 bedrijven: Profacts, Duval Branding, Duval Union Consulting, Duval Union Innovative Marketing, Engaged, FairEtail, Friendship, MMBSY, Nine o’clock somewhere, PushtoTalk, Glickman, Zerocopy, Duval Union Academy, GrowthAgent, Flying Colours, Seven Days, en Madewithlove.

Duval Union @ BAM Trophy

De kracht van de Union zit in de samenwerking, en aan dat gevoel moet gewerkt worden. Zo investeren ze jaarlijks in teambuilding, opleidingsactiviteiten, zomer BBQ en net nog een gezamenlijke skireis. Dit jaar hebben ze besloten om ‘all-in’ te gaan op de Hercules Trophy 2019 in Mechelen.

Over het waarom rond hun deelname hoeven ze niet lang te denken:

Marc Bresseel, Founding Partner Duval Union: “We streven naar een collectief sterk Duval Union, waarin de eigenheid en eigen sterkte van elk bedrijf naar boven komt, maar met de bijkomende sterkte van een samenwerkende Union. Life as it is: eenheid in diversiteit. En daar werken we elke dag aan.”

Duval Union @ BAM Trophy

Duval Union zal het opnemen tegen andere organisaties die actief zijn in marketing en media, zoals AdSomeNoise, Mediahuis, Stampix, Skynet, maar ook de marketingafdelingen van Delhaize, Sirius, Lago, Vendor en klanten zoals Deloitte, VGD accountants, Buro Project, Flow Pilots en vele anderen. Klik hier voor een totaaloverzicht van de teams.

Duval Union @ BAM Trophy: iets om in de gaten te houden!


Duval Union @ BAM Trophy

Interesse om het op te nemen tegen Duval Union of een ander marketingbedrijf? Contacteer ons op info@herculestrophy.com !