image/svg+xml
Arena

Marketing Trophy powered by BAM

By:

Marketing Trophy powered by BAM. You pitch for awards, we fight for a Trophy: BAM (Belgian Association of Marketing) organiseert samen met Hercules Trophy voor het eerst de Marketing Trophy. Op 21 juni dagen we alle bedrijven en afdelingen die iets met marketing te maken hebben uit om de strijd aan te gaan tijdens de beruchte Hercules Trophy.

Werk je voor een agency, een advertiser, een mediabedrijf of een andere speler in de marketing wereld? Dan kan je met 1 of meerdere teams van 5 tot 7 mensen inschrijven. En neen, je moet niet sportief zijn. Een divers team heeft de meeste kans op winst. Natuurlijk kan je ook gaan voor gemixte teams waarin je je medewerkers samen met je klanten laten strijden!

Met de beker naar huis gaan is een goede motivator voor een echte marketeer, maar zeker niet de enige. Waarom deden al duizenden mensen mee met de Hercules Trophy?

  • Om te gaan teambuilden om een veel straffer team te worden, want mensen maken het verschil. 12 unieke uitdagingen zonder wachtrijen op 1 dag in een festival sfeer. Dus voor alle duidelijkheid: Ceci n’est pas un obstacle run.
  • Ze willen hun netwerk uitbreiden en de Hercules Trophy biedt een aantal prachtige informele netwerking opportuniteiten.
  • Omdat ze hun meest talentvolle medewerkers willen bedanken met een extreem goed feestje

Maar er zijn nog 3 extra goede redenen om erbij te zijn:

  1. Je kan zeggen dat je bij de eerste editie van de Marketing Trophy was 😉
  2. Hercules Trophy bestaat dit jaar 20 jaar. Cookies and Cream feesten alvast mee. More to come…
  3. In de namiddag kunnen directieleden deelnemen aan het fameuze wereldkampioenschap CxO pétanque.

Schrijf vandaag nog in aan de laagste prijzen en krijg een plaats in de hippe BAM zone in de Hercules village.

Marketing Trophy powered by BAM: We are ready for your love, marketeers!