Hoi, wij zijn Social Seeder

From employee engagement to employee advocacy

Een eenvoudig te gebruiken platform met een bewezen strategie om van jouw medewerkers betrokken ambassadeurs te maken. Dat wil jij toch ook binnen jouw bedrijf?

Wij creëren authenticiteit en impact voor jouw bedrijf.

Het is bewezen dat je een aanbeveling van jouw beste vriend, kennis of collega meer vertrouwt dan een bericht of advertentie van een bedrijf. 

Dit komt doordat corporate berichten en advertenties minder authentiek zijn dan mond-tot-mond communicatie. Mond-tot-mond communicatie creëert bijgevolg meer impact.

Daarom hebben wij een digitaal platform ontwikkeld dat bedrijven in staat stelt om relevante berichten met één klik te delen via de sociale netwerken van jouw medewerkers. 

Wij maken ambassadeurs van jouw medewerkers.

Dit doen we in een aantal simpele stappen. 

We starten met het kennismakingsgesprek en een strategische oefening. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je helpen bij het definiëren van realistische bedrijfsdoelen. 

Vervolgens leggen we onze gebruiksvriendelijke software tool uit. Hierna kan je aan de slag met jouw ambassadeurs en versturen van relevante berichten via jouw eigen medewerkers. 

Tijdens onze samenwerking bieden we je persoonlijke ondersteuning o.a. door het delen van onze inzichten en het analyseren van de resultaten zodat jij jouw doelstellingen behaald. 

Wij hielpen inmiddels meer dan 250 bedrijven in alle sectoren en industrieën in de opbouw van hun employee advocacy programma’s en hebben een klantentevredenheid van 95%.

Bekijk al onze klanten.

Wie zijn wij? 

Social Seeder is een Belgische scale-up opgericht door Patrick De Pauw, Jo Caudron & Dado Van Peteghem. Inmiddels heeft Social Seeder 18 mensen in dienst met elk hun eigen expertise. 

Het is ons doel om jouw bedrijf relevant en zinvol te maken door het creëren van een duurzaam en pro-actief “engagement” van medewerkers. 

We zijn overtuigd dat een combinatie van eenvoud, emotie en data het verschil maken tussen latent tevreden medewerkers en proactief tevreden medewerkers. Bovendien geloven we in de combinatie van een zeer menselijke aanpak met een unieke technologie.

Lees onze succesverhalen.

Ontdek hier de andere providers

Algemene informatie
Regio Europa
Talen Nederlands,Frans,Engels
Doelgroep Van 500 tot en met 1000 personen
Website https://www.socialseeder.com/nl/
Openingsuren
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
Contactgegevens
Patrick De Pauw
patrick@socialseeder.com +32 (0) 475 844 255
Contacteer nu

Mijn artikels

Geëngageerde medewerkers inzetten als ambassadeurs
Tekenen van laag werknemersengagement
Mond-tot-mond communicatie speelt een cruciale rol bij employee engagement

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.