Gingerwald, juice for people that don’t do juice.

Juice for people that don't do juice
Werknemers staan rond een Gingerwald juice corner, gevuld met Gingerwald juice shots.

Gingerwald levert de gemakkelijkste gezonde optie naar jouw werkvloer en overtuigt zelfs de ongemotiveerde non-health guru om te grijpen naar een juice shot met spinazie, rode biet en gember.

De gemakkelijkste keuze

Als jij druk in de weer bent met deadlines, meetings, e-mails en nog van die Engelse leenwoorden… wat eet jij dan als tussendoortje? Wat is de gemakkelijkste keuze? Ga je voor een hartige, gezonde, gebalanceerde maaltijd of lonkt die Snickers uit de automaat toch? Misschien ligt er nog wel ergens een stuk leftover pizza die je snel even in de microgolf kan zwieren?

Zo dacht Jan, oprichter van Gingerwald, er in ieder geval over. Hoewel er constant dat stemmetje in het achterhoofd zei “neemt nu toch eens iets gezond”, was de fast-food verleiding té groot.

Dat moest anders. Die gezonde balans op de werkvloers moést gemakkelijker kunnen. En zo ontstond Gingerwald.

Een kleine greep uit het Gingerwald assortiment

Een gezonde dosis motivatie

95% van alle werknemers wilt gezonder leven. Bijna niemand doet er iets aan.

Gingerwald is voor deze juice for people that don’t do juice. Via simpele en subtiele nudging* zorgen we ervoor dat zelfs de pizza-etende Red Bull-drinkers vanzelf grijpen naar de gezonde optie.

Nudging;

to encourage or persuade someone to do something in a way that is gentle rather than forceful or direct:

Hoe nudgen we?

De grootte

Shotjes waar je de ochtend erop geen spijt van hebt. Dat klinkt als een droom, toch?

Bij Gingerwald is dat realiteit. Je krijgt een portie van ± 250 g groenten, kruiden en fruit in een flesje van 100 ml. Ad fundum of rustig aan, dat is jouw keuze, maar lang zal het drankje niet op je bureau blijven staan.

De variëteit

Wie denkt dat hij nu al een goede variatie in zijn dieet heeft, gaat nogal kunnen stoefen binnenkort! Met meer dan 60 verschillende smaken in ons assortiment, krijg je elke week een rotatie van 3 juice shots op het werk geleverd. Op één dag kan je spinazie, bloemkool, gember, citroengras en rode biet binnen hebben. Niet je gewoonlijke lunch, dus ;).

De collegialiteit

Bij een ondervraging onder onze Gingerwallies (onze eindgebruikers) tijdens de lockdown, vroegen we waar zij het meeste naar uitkeken wanneer alles “terug naar normaal” zou zijn. Niet minder dan 75% antwoordde dat ze het meeste uitkeken naar hun collega’s terugzien.

Een niet te onderschatten factor voor een gezonde werkvloer, dus. Via onze app zorgen we ervoor dat onze klanten elkaar kunnen contacteren door elkaar een juice credit (waarmee je een juice shot kan verkrijgen) cadeau te doen. Elke dag wordt deze feature het meeste gebruikt op onze app. Of dat het nu is om je collega te feliciteren met een succesvolle pitch, of omdat je zelf nog een credit over had voor je aan je weekend begon.

Letterlijke nudging

Via deze app houden we via notificaties het enthousiasme erin. We zien dat de meeste health-at-work initatieven na een tijdje aan kracht verliezen. Wij houden onze Gingerwallies geëngageerd door middel van grappige tekstjes, een melding wanneer de sapjes geleverd zijn of wanneer er nog een credit over blijft aan het einde van de week.

En wat met die houten koelkast?

Ah, onze juice corner! Het pronkstuk van den Gingerwald.

Juice corner op Digital First Brussel voor Belfius

Onze juice corners is niet alleen een stukje steigerhouten design dat de aandacht trekt (en daardoor ook een deel van onze nudging uitmaakt).

De Gingerwald juice corner is hoe we onze sapjes lekker fris houden. Je hoeft dus geen plaats te maken in jouw bedrijfskoelkast met 5 Tupperware doosjes vol schimmel.

Open het WiFi-bestuurd slot met de ingebouwde tablet of met de app op je smartphone. Laat boodschappen achter op het krijtbord en maak van dit gezond tussendoortje ook een plek waar collega’s kunnen samenkomen om even de benen te strekken.

Juice corner + nudging + fresh juice shots = Gingerwald.

Algemene informatie
Regio Antwerpen - Mechelen - Brussel
Talen Nederlands,Engels
Doelgroep Van 10 tot en met 200 personen
Website www.gingerwald.be
Openingsuren
Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag GESLOTEN
Zondag GESLOTEN
Contactgegevens
Jan, founder van Gingerwald
hello@gingerwald.be 034562721
Contacteer nu

Mijn artikels

Wat kan je post-Covid-19 doen om je werknemers gelukkig te houden?
Hello world

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.