image/svg+xml

Obstacle Run powered by Telenet Business

By:

Telenet Business doet het weer! Telenet Business is ook in 2024 partner van Hercules Trophy. En ze slagen er elk jaar weer in om er een van de 12 coolste challenges uit te kiezen als “Labour Sponsor”. Dit jaar verbinden zij hun naam aan de Obstacle Run. En daarmee is meteen ook de eerste Hercules Labour van 2024 bekend; de Telenet Business Obstacle Run.

De Obstacle Run: Een perfecte match met Telenet Business. En wel om de 2 volgende redenen:

  1. Telenet Business helpt kmo´s en grote ondernemingen graag verder op hun soms hobbelige pad naar digitalisering. Obstakels op de digitale baan? Dat schrikt hen niet af. Ze bieden dan ook zoveel meer dan internet en telefonie: van digitaal samenwerken en cybersecurity tot slimme beeldschermen en managed services. Oplossingen voor grote bedrijven | Telenet Business
  2. Telenet Business is daarnaast ook een baanbrekende werkgever die dingen doet bewegen. Snoozen of meteen opstaan? Een uitgebreid ontbijt of enkel koffie? In één ruk doorbijten of korte sprintjes trekken? Bij Telenet Business werk je op jouw manier en mag je 100% jezelf zijn. Samen hordes nemen zit in hun DNA.

De Telenet Business Obstacle Run is de perfecte uitdaging om je team samen te brengen en de grenzen van snelheid en uithoudingsvermogen te verleggen!

En uiteraard zal Telenet Business ook deelnemen aan de Hercules Trophy. De Telenet teams laten je op 22 juni zien wat het befaamde gele bloed inhoudt. Ga je de uitdaging aan?

CALL TO ACTION: er zijn nog enkele plaatsen vrij op de Hercules Trophy editie van 15, 21 en 22 juni. Nog zin om in te schrijven met een (of meer) team(s) van 5 personen? Klik dan hier.

Binnenkort verneem je meer over de 11 andere Werken van Hercules voor Hercules Trophy 2024.