Herculean Chronicles Prologue Yves Vekemans
image/svg+xml
Herculean Alliance

Jubileum jaar voor Hercules Trophy België

By:

Voor wie ergens onder een rots heeft geleefd: in 2024 vieren we 25 jaar Hercules Trophy in Belgie!

We nemen verschillende initiatieven:

  • Yves schrijft 12 verhalen
  • We zetten onze fans in de picture
  • We maken er een feestje van

12 verhalen

Om de legacy te bewaren zal Yves op zijn blog proberen om interessante ondernemersverhalen te sprokkelen over 25 jaar Hercules Trophy. Lees hier alvast de proloog. Hij zal backstage stories delen over de triomfen, de obstakels en de Herculeanen die een belangrijke rol hebben gespeeld. Spanning en humor verzekerd!

Fans in de picture

Zonder de duizenden fans bestond de Trophy al lang niet meer. We doen een oproep aan alle bedrijven om hun herinneringen, quotes en verhalen rechtstreeks naar Yves te sturen. Ons team zal die foto’s en verhalen door de creatieve molen draaien om er toffe online content van te maken. Dat is onze manier om onze fans in de picture te zetten en te bedanken voor alle steun door de jaren heen. Inetum Real Dolmen en FCM Travel waren de eersten in de lange rij.

We maken er een feestje van

Daar moeten we op zich weinig voor doen, want de Hercules Trophy is al een knalfeest de hele dag lang! MC Carlito en Resident DJ Tom bereiden zich al voor om jullie het podium te geven. En ja, we zullen België-Roemenië live uitzenden op 22 juni.