NextGen Jury Employee Engagement Awards Belgium
image/svg+xml
Aura

NextGen Jury Employee Engagement Awards 2024 aangekondigd

By:

NextGen Jury Employee Engagement Awards 2024 aangekondigd – De 5de editie van de Employee Engagement Awards is officieel van start gegaan. En dat vieren we traditioneel met de aankondiging van de NextGen jury. Naast een aantal ex-kandidaten, komt jurylid Loubna Tallal aan het roer van dit ambitieuze team.

Ook dit jaar konden we opnieuw rekenen op een grote toevloed van kandidaten. Het was dan ook geen simpele opdracht voor voorzitster Loubna om een evenwichtige keuze te maken.

Uiteindelijk werden deze jonge toppers gekozen: Thierry Marien, Melissa Balcaen, Rabia Burgu, Andreas De Ridder, Mira Claessen, Wout Cordier, Jelle Van Impe, Margo Lejeune, Benjamin Pierre en Emma Vandepitte. Meer weten over elk van hen? Je kan hun profiel helemaal uitpluizen op onze website.

employee engagement awards nextgen jury 2024

Volgende week wordt ook de nieuwe Experten Jury aangekondigd. De vraag die op ieders lippen ligt: “Zal Conny opnieuw voorzitster zijn?

Wil je je bedrijf inschrijven voor deze editie van de awards? Zeer goed idee. Misschien kom je zo wel in de hall of fame. Lees hier meer over de vorge editie.

Plan een vrijblijvend intake gesprek in om te kijken of jullie er klaar voor zijn.

Wat zijn de Awards NIET?

We bieden geen survey of certificering aan, of holle slogans om je employer branding mee te ondersteunen.

Wat kan je WEL vinden bij de Employee Engagement Awards?

Integendeel, bij de Employee Engagement Awards gaat het altijd over de journey. Het leertraject dat je als organisatie meemaakt, en waar je nog heel lang de vruchten van zal plukken. We nemen je mee op een traject doorheen het jaar, ondersteund door de coaches, en met vaste Get Togethers (of Gatherings). We helpen je om een sterke case te schrijven waarin je je collega’s betrekt. En tenslotte zetten we je in de picture op Kanaal Z en je wordt deel van een community van kandidaten, juryleden, coaches, sponsors en alumni.

tijdslijn employee engagement awards 2024

Interesse om zelf ook bij te leren, of deel uit te maken van onze community?
Mooi zo! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen, als kandidaat, coach, partner, of toeschouwer.