Hercules Trophy Mechelen 2019: Wat was dat?

Hercules Trophy Mechelen 2019: Wat was dat? Eind juni stond de 20ste editie van Hercules Trophy Mechelen op de planning. Het werd een feest om nooit te vergeten: zalig weer, zotte sfeer, spetterende optredens maar vooral geweldige Herculeanen.

Vrijdag 21 juni: Legends

Op vrijdag 21 juni stond de Marketing Trophy op het menu in partnership met BAM (Belgian Association of Marketing). Hierbij streden de strafste teams van Marketeers om de titel in een zonovergoten Nekker. Tussen de feestelijkheden werd er een bikkelharde strijd geleverd waarbij uiteindelijk LAGO – Letas Go Bananas als overwinnaars werden gehuldigd. Na de competitie volgde de midsummer after-work. We vertrouwden erop dat levende legende Willy Sommers het feest op gang zou trappen en jawel: hij kan het nog steeds. Hij nam iedereen op sleeptouw. En dan moesten Cookies and Cream nog komen… En die gasten kunnen een feest bouwen!

Zaterdag 22 juni: Festivaleditie

Na een fantastische eerste dag stond er op zaterdag 22 juni een zowaar nog drukkere dag op het programma. Zo’n 160 teams konden genieten van een zomerse dag gevuld met uitdagingen, teamspirit en uiteraard: feest. Maar vooraleer we opnieuw de bloemetjes konden buitenzetten moesten er eerst enkele teams zelf in de bloemetjes worden gezet. Zo feliciteerden we na een fantastische competitiedag 14 teams in het bijzonder, waaronder The Coolest Team, The Smartest Team, CxO Petanque winnaars. Tenslotte werden The Infidels van Dimension Data uitgeroepen tot de kampioen van zaterdag. Het was overigens niet de eerste keer dat ze de beker mee naar huis namen. Achteraf stond 2Fabiola klaar om het dak eraf te blazen, tezamen met alle Herculeans. Patje Krimson stelde niet teleur en zo sloten we opnieuw een geslaagde avond af. #Thatshowwerole

Zondag 23 juni: Family first

Op zondag 23 juni stond de laatste competitiedag gepland. Zondag rustdag? Niets was minder waar. Als nooit tevoren werd er in teamverband gestreden om aan het einde van de dag de befaamde Hercules Trophy mee naar huis (bureau) te mogen nemen. Deze eer was weggelegd voor het sterke team van RAFC. Goeie bal!

Naast de Hercules Trophy competitie stond de dag ook vooral in het teken van de allereerste VTM KIDS Trophy. Zo konden ook kinderen meegenieten van de Hercules vibe. In de namiddag zette DJ Regi de tent op zijn kop. Zowel volwassenen als kinderen genoten van een uitbundige sfeer in de Hercules Village.

Bedankt!

Bedankt aan alle deelnemers en sponsors om er samen met ons een onvergetelijke 20ste verjaardag van te maken! Danku aan alle enthousiaste crewleden voor hun inzet en passie (crew, we love you).

Zelf de 20ste editie gemist? Bekijk hier de after-movie.

Hercules Trophy Mechelen 2019: Wat was dat? Als je het ons vraagt: Een onvergetelijke dag met een geweldige sfeer! Hercules Trophy maakt deel uit van Arena, één van de vier pijlers van Herculean Alliance.