Lindemans partnership
image/svg+xml
Arena

Lindemans partnert met Hercules Trophy

By:

Lindemans partnership met Hercules Trophy.

Brouwerij Lindemans, bekend om haar lambiekbieren en bekroonde gins, brengt haar deelname aan Hercules Trophy naar het volgende niveau. In 2022 zijn ze immers niet alleen van de partij als deelnemer, maar ook als sponsor. En dit net in het jaar waarin de brouwerij haar 200 jarig bestaan viert. Of om het met hun eigen woorden te zeggen: “Make beer, not war”.

Na vele jaren van trouwe en enthousiaste deelnames, zullen ze ook de Herculeaanse toog nieuw leven inblazen. Met de welbekende bieren en ook de bekroonde gins. En er is nog meer. Een van de 12 Werken van Hercules wordt gesponsord door Lindemans. Welke die is, ontdek je hieronder!


200 kaarsjes uitblazen

Lindemans viert dit jaar hun 200ste verjaardag. Eerst en vooral, Happy Birthday, Lindemans! Dit speciaal jubileum vieren ze met de opening van hun nieuwe brouwerij genaamd Lindemans Satellite Brewery in Ruisbroek. Eind dit jaar wordt deze nieuwe brouwerij operationeel. Nog even geduld dus om dit staaltje architectuur te bewonderen.

Los Lindemans Loco’s @ Hercules Trophy 2021

A match made in heaven…

Lindemans Gin Red

Lindemans vaardigt haar eigen beertruck af naar de Hercules Trophy, waar je diverse drankjes kan nuttigen want voor ieder wat wils! Zo kan je o.a proeven van hun befaamde Appel bier, Pecheresse en Oude Geuze Cuvée Renée. Mag het nog wat zoeter? Dan is een klassieke Lindemans Kriek, Kriek Mojito of Lindemans Appel Amaretto cocktail the way to go.

Wie Lindemans zegt, zegt ook Gin: Gin Red en Gin Clear. Voor de laatste kregen ze onlangs nog een zilver bekroning op de World Gin Awards 2022.

Deze werd alvast getest door het Herculean Alliance team. En guess what? Goedgekeurd!✅

De Lindemans beertruck zakt af naar Mechelen op 11, 17 en 18 juni in De Nekker.

En met al dat lekkers zouden we het belangrijkste nog vergeten. Het Lindemans partnership draait echt niet op party alleen. Lindemans heeft ook een eigen Herculeaanse challenge op de Hercules Trophy 2022: de Segway Powered by Lindemans.

Benieuwd naar de andere 11 Werken van Hercules? Je ontdekt ze op onze website.

Wil jij je bedrijf nog inschrijven voor Hercules Trophy 2022? Doe dit dan via deze link.