image/svg+xml
Arena

Een onmisbare succesfactor op elk event. Herculean crew wanted!

By:

Wat mag er zeker niet ontbreken op een event? Als je “crew” zei, dan zit je al in de juiste richting. En als je “geweldige crew” antwoordde, dan zit je helemaal juist!

Crew is cruciaal voor de belevingen van de deelnemers. Crewciaal, noemen we dat bij Herculean Alliance. En tot de crew van Herculean Alliance behoren is een onvergetelijke unieke ervaring die je zeker niet mag missen.

Ook dit jaar zoekt Hercules Trophy toffe en energieke marshalls/monitors die op 11, 17 en 18 juni 2022 komen helpen om de Hercules Trophy in goede banen te leiden. Maar ook voor onze private events zoeken we nog tof, sympathiek en/of schoon volk.

Herculean crew

Wat kan je verwachten?

Natuurlijk zorgen we dat de crewleden ook de tijd van hun leven beleven. Hoe we dat doen, lees je hieronder:

  • Welzijn start met goed eten. Op Hercules Trophy krijg je dan ook 3 heerlijke maaltijden, drank inbegrepen natuurlijk.
  • Je kan heel wat nieuwe mensen leren kennen, zowel andere crewleden als professionals. Handig voor in je (latere) beroepsleven toch? Natuurlijk zie je ook hoe honderden bedrijven zich te pletter amuseren tijdens de meest hilarische uitdagingen. En lachen is gezond.
  • Je werkt als vrijwilliger en ontvangt een vrijwilligersvergoeding. 
  • Wil je meer dan 1 dag op Hercules Trophy werken? We voorzien gratis een slaapplaats op het domein zodat je zonder zorgen kan feesten.
  • Maak je geen zorgen over je kleding, wij zorgen voor een officiële crew T-shirt.
  • Er is voor elk wat wils door een breed scala aan taken. We spelen graag uit op je sterktes. Dus laat zeker weten waar je goed in bent en dan houden we er zeker rekening mee. Wist je dat dit ook mooi staat op je CV?
  • Ah ja, zoek je ook nog naar een stage? Natuurlijk ben je welkom om je stage bij Herculean Alliance te starten. Meer informatie hierover vind je hier.

Wil je meehelpen aan het succes van het evenement op 11, 17 en 18 juni? Hier het formulier om je in te schrijven als crewlid, evenals meer informatie.