image/svg+xml

Ik geef je 10 goede redenen

By:

10 goede redenen om deel te nemen aan Hercules Trophy.
De Hercules Trophy is niet zomaar een teambuilding of obstacle run. Het is een teambuilding waarbij je medewerkers echt moeten samenwerken en (her)connecteren. Iedereen kan deelnemen en je kan er je netwerk verder uitbreiden en actief aan employer branding doen. Dit jaar gaat het evenement door op 11, 17 en 18 juni in Mechelen.

Let’s get down to business

Laat ons het kort hebben over medewerkersbetrokkenheid. Employee engagement (what else?). Studies toonden het aan: Je bent tot 51% productiever wanneer je meer betrokken bent. Daarnaast leidt medewerkersbetrokkenheid tot hogere retentie van de medewerkers, een sterker merk en meer klantentevredenheid.

Wanneer medewerkers zich betrokken voelen hebben ze zin om te blijven werken voor jouw bedrijf en creëer je een hoge retentie. Daardoor wordt je merk sterker tegenover leveranciers, toekomstige collega’s en klanten. Zij voelen namelijk ook de (positieve) sfeer die hangt in je organisatie. 

Vandaar dat we niet zo hard moeten gaan zoeken naar de voornaamste redenen waarom het belangrijk is voor jouw organisatie om te investeren in haar mensen. En dan lijkt een laagdrempelige bedrijfscompetitie als Hercules Trophy nooit ver weg uiteraard.

10 redenen om deel te nemen

1. (Her)connecteren.

Na bijna 2 jaar thuis te werken hebben je medewerkers een welgemeende ‘bedankt’ verdiend. Thuiswerkers opnieuw in contact brengen met hun collega’s is het hoofdoel van dit jaar.

2. Teamwerk & productiviteit versterken.

Om de productiviteit in je organisatie te verhogen is je team een van de belangrijkste factoren. Daarbij zal het opbouwen van een sterk team leiden tot meer betrokkenheid en daaruit komt dan weer een grotere productiviteit voort.

3. Medewerkers belonen.

Medewerkers voelen zich happy en gemotiveerd door verbondenheid. Als leider rest jou enkel nog je team belonen voor hun inspanningen want een team dat beloond en gemotiveerd wordt, blijft bij elkaar.

4. Je merk en je cultuur tonen.

Toon tijdens de trophy je merk aan de wereld en aan andere concurrenten. Maak je medewerkers trots om je bedrijf te vertegenwoordigen en geniet van het feest.

5. Maak werk van inclusiviteit.

Iedereen is welkom. Sportief zijn is absoluut niet nodig om van de Hercules Trophy een geslaagde dag te maken. Een divers team is noodzakelijk om de competitie te winnen. Elk talent is dus meer dan welkom.

6. Netwerk vergroten.

Breid je netwerk uit om je organisatie te laten groeien. Wil je eens netwerken op een andere manier? Een teambuilding met bedrijven uit de regio is de ideale manier om te connecteren met bedrijven uit de buurt en om te laten zien dat jouw bedrijf een topwerkgever is. 

7. Voor elk wat wils.

Hercules Trophy is een bewezen concept voor verschillende culturen. Alle bedrijfsculturen passen in het concept van de Hercules Trophy. Grote, kleine en middelgrote bedrijven zijn van harte welkom om deel te nemen aan de competitie.

8. Online voorbereiding.

Wij voorzien een online platform, dus geen administratie voor jou. Op dit online platform kiezen jullie een team van 5 tot 7 personen, maken jullie een teamfoto (photoshop is toegestaan) en maken jullie een biografie. De online contest begint nog voor de start van het event om de sfeer er in te krijgen!

Het is een avontuur dat garant staat voor meer betrokkenheid van je medewerkers.

9. Herinneringen voor het leven.

Creëer herinneringen die voor altijd blijven. In het bedrijf zal er nog lang gepraat worden over de Trophy, hoe jullie hebben samengewerkt en op welke manier jullie voor de overwinning gingen. En misschien staat de award wel te schitteren op jullie kantoor.

10. Next level.

Als dat geen teambuilding 3.0 is! Teambuilding 3.0 gaat nog een stapje verder om moments that matter te creëren voor je medewerkers en je bedrijf. Je kan je nog steeds inschrijven. Is dat al gebeurd? Dan kan je beginnen voorbereiden om de competitie te winnen.

Inmiddels schreven al zo’n 300 bedrijfsteams in voor de editie van 2022. De nood aan verbinding na 2 jaar Corona is dan ook bijzonder hoog.

Geïntereseerd gewekt in programma’s rond Employee Engagement? Kom hier meer te weten.