image/svg+xml
Arena

Eindelijk: alle Labours bekend voor Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2019!

By:

Eindelijk: alle Labours bekend voor Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2019! Binnenkort komt de tweede editie van Hercules Trophy Vlaams-Brabant eraan. De eerste 7 Werken van Hercules zijn al een tijdje bekend. Had je ze gemist? Dit zijn ze:

  • Suzuki Swift Road Trip
  • Archery Tag
  • Belly Slide
  • Cross Country
  • Poly Volley
  • Truck Pulling
  • Telenet Business Skybikes

Vandaag kunnen we je nu ook de laatste 5 verklappen. En wees gerust: het was het wachten waard, al zeggen we het zelf.

Publieksfavoriet: Blindfolded Golf Karts powered by Made in

Een golfkarretje besturen, daar is niets uitdagends aan. Maar als je het geblinddoekt moet doen én je ondertussen ook nog eens een lijstje andere opdrachten te verwerken krijgt, ben je wellicht al wat minder zeker van je stuk. Neem het van ons aan: teamwerk en vertrouwen zijn de sleutels tot succes! Geen wonder dus dat zoveel Herculeanen net deze Labour uitgeroepen hebben tot hun persoonlijke favoriet, net als Made in Vlaams-Brabant.

Herculeaanse primeur: Super Sim Race

Niet met een primeur komen voor de tweede editie van de Hercules Trophy Vlaams-Brabant, dat kon echt niet. En zo geschiedde: de Super Sim Race organiseren we (er) voor de allereerste keer! Tijdens die Super Sim Race neem je het samen met een teamgenoot op tegen 8 tegenstanders, die tegelijkertijd over hetzelfde circuit razen -zonder CO2 uitstoot weliswaar. En alsof dat nog niet genoeg spanning oplevert, wissel je van racepiloten – Alice-in-Wonderland-style- wanneer het fluitsignaal gaat. Misschien toch nog even die PlayStation of Xbox van onder het stof halen? Het is maar een tip, hé.

Vaste waarde: Brain Labour

Echte Herculeanen weten het al jaren: zonder brains kaap je geen eerste prijs weg. En de échte superslimmeriken, krijgen sowieso een trofee mee naar huis: Slimste Team van 2019. Zeg nu zelf: dat zou bij jou op het kantoor toch niet misstaan? Verwacht je aan een paar aartsmoeilijke vragen, die je collectief zo snel en zo juist mogelijk moet oplossen. Mocht je nog twijfelen om de bolleboos van je kantoor op te nemen in je team: doen!

Helemaal dolletjes: Bumper Balls

Een rasechte klassieker met bijna net zoveel fans als de Blindfolded Golf Karts powered by Made in. En over een uitdaging gesproken… verwacht je aan een pittige! Je hebt er immers heel wat balgevoel voor nodig -en dat mag je deze keer echt letterlijk nemen. Omhuld als je bent in je opblaasbaar balharnas, worden je voetbal- en teamworkskills getest in een behoorlijk komische wedstrijd. Hoog tijd om je A-ploeg op te stellen, denken we zo!

Onontbeerlijk: Wereldkampioenschap CEO Pétanque

Geen Hercules Trophy zonder Wereldkampioenschap CEO Pétanque. Al is het wel een buitenbeentje: deze Labour is er in de eerste plaats om je directieleden aan het werk te zetten. Zo kunnen ze er al netwerkend extra punten voor je team(s) verdienen, kunnen ze zelf de eerste plaats claimen op het officieuze wereldkampioenschap en bovenal: nieuwe contacten leggen met al net zo interessante bedrijven als het jouwe. Eerlijk waar: de betere netwerker scoort er net zo veel deals als punten.

Eindelijk dus: alle Labours zijn bekend voor Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2019! Denk je nu: “oh nee, rats vergeten in te schrijven“? Het overkomt de besten. Stuur als de bliksem een mailtje naar info@herculestrophy.com en we regelen het. Ninatrans, Obasi, NWP, Imec, Voka Vlaams-Brabant, Solventure, Java Coffee, Easy Life DC, Beneo Rémy, EGHT en vele anderen wachten je nu al op! Afspraak in Kessel-Lo op zaterdag 28 september.