image/svg+xml
Herculean Alliance

Hercules Trophy Vlaams Brabant: eerste labours!

By:

Hercules Trophy Vlaams Brabant: eerste labours! Na de jubileumviering op Hercules Trophy Mechelen, staan wij Herculeanen terug te popelen om met die energie er nog een stevige lap op te geven. Want binnen anderhalve maand – op 28/09 – staat de Hercules Trophy Vlaams Brabant op het programma. Deze editie wordt samen georganiseerd met Voka- Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant in het Provinciedomein in Kessel-lo. Zet je alvast schrap om het op te nemen tegen toppers als Ninatrans, IMEC, UCLL, Business Markers, Easylife, JAVA Coffee, Datacamp en vele anderen.

Hercules Trophy Vlaams Brabant: eerste labours!
Benieuwd naar de uitdagingen? Hier zijn de eerste 7:

Suzuki Swift Roadtrip

Voor deze challenge zet je liefst je beste chauffeurs aan het stuur, geflankeerd door de teamleden met een olifantengeheugen. Op de Suzuki Reverse Roadtrip moet je proberen je boodschappenlijst voor de roadtrip te memoriseren en deze in te laden. Maar tegelijk ook nog eens een delicaat parcours afleggen. Voel je de stress al die voorafgaat aan een roadtrip?

Archery Tag

Speel je het tactisch, of ga je gewoon voluit voor de aanval? Schakel je tegenstanders uit terwijl je de pijlen van je vijanden tracht te ontwijken. Schutting zoeken achter de obstakels kan ervoor zorgen dat je het gevecht overleeft, maar zo zal je weinig punten scoren.

Belly Slide

Ooit al eens over een ingezeepte opblaasbaan gegleden voor eeuwige roem? Een stevige bierbuik kan voor een keertje wel een troef zijn. Een goede aanloop en afstoot kunnen uiteraard ook helpen, zoals onderstaande Herculeaan perfect demonstreert 😉 Ready, set, slide!

Cross Country

De Cross Country is terug van weggeweest. Zet je schrap voor deze spectaculaire hindernissenparcours! Zo snel mogelijk als team het parcours overwinnen is hierbij de bedoeling. Belangrijke tip: kijk af en toe achterom, want misschien ligt één van je teamgenoten nog achter de vorige hindernis… 🙄. De tijd van het laatste teamlid telt. Teamwork makes the dream work!

Poly Volley

Als je beschikt over sterke multistaskers die ook nog eens over het nodige balgevoel beschikken, dan is dit misschien wel jullie kans! Tijdens Poly Volley speel je de meest ingewikkelde volleybalwedstrijd uit je leven. Verlies de ballen niet uit het oog, want ze kunnen van overal komen…

Truck Pulling

Bij deze proef komen de nodige spierballen van pas. Eens je de truck in beweging krijgt, rolt dat ding helemaal van zelf (of toch meestal). Maar ook hier maken teamwerk en communicatie het verschil. Wie beschikt er over de kracht van Hercules? Misschien wel een kolfje naar de handen van Ninatrans NV? Bundel je krachten en sleuren maar!

Telenet Business Skybikes

De echte fietsliefhebbers zijn helemaal in hun element bij de Telenet Business Skybikes. Al hebben ze best geen last van hoogtevrees. Bereid je voor op de meest spectaculaire hoogtemeters uit je carrière. Wie van jullie team is er stoer genoeg voor deze uitdaging? Laat ons je meteen geruststellen: maar 1 teamlid moet deze uitdaging volbrengen.

Waarom moet je er in Leuven bij zijn?

  1. Leer je collega’s op een atypische manier kennen. Why not?
  2. Network er tussen de labours op los in de Hercules Village!
  3. De hapjes en de drankjes (what else).
  4. Geniet van de Herculean vibe op een toplocatie.
  5. Come as a company, leave as a team!
  6. Wij vieren met plezier nog eens onze 20e verjaardag 😉

Je team(s) kan je hier boeken.

Weet je nog niet goed wat te verwachten. Bekijk hier misschien maakt de after-movie van Mechelen.

[facebook url=”https://www.facebook.com/herculestrophyfans/videos/2378244015755822/” /]