image/svg+xml
Arena

Midsummer After-work @ Nekker Beach

By:

Midsummer After-work @ Nekker Beach. Vrijdag 21 juni is het eindelijk zover: de start van de legendarische Hercules Trophy! Deze keer voor de 20e keer, een mijlpaal! Ter ere van dit gebeuren maken we er een dik feest van (of hadden we dat al gezegd?). De BAM Marketing Trophy, Pink Ladies Games en op zondag ook de VTM Kids Trophy erbovenop! We hoeven je dus niet te vertellen dat het een weekend vol fun en feest wordt. En eigenlijk mogen de harde werkers die zelf niet meedoen aan de competitie niet ontbreken… Ons voorstel: de Midsummer Afterwork party @ Hercules Trophy 2019.

We voelen het ook: met de minste zonnestraal beginnen de zomerkriebels door te komen en wordt de goesting in een hapje en een drankje (en soms een feestje) na het werk met vrienden of collega’s steeds groter. De beste manier om om te gaan met die kriebels, is het meteen goed aanpakken, met de Midsummer After-work @ Nekker Beach op Hercules Trophy. Drinks? Check! Lekkere BBQ? Check! Fout momentje? Check! Kans op een episch feestje? DUBBELCHECK!

De deuren voor de Afterwork gaan open vanaf 17u. en om 18u gaan we even helemaal fout met Willy Sommers, om 21u. zullen Cookies and Cream het feest compleet maken waarna onze huisdj’s het dak er helemaal afblazen tot in de late uurtjes. Op het strand van de Nekker in Mechelen kan je even goed genieten van een heerlijke zomeravond! Je vindt alle info op onze website.

Hoe erbij zijn?

Inschrijven voor de after-work party die doorgaat op de Hercules wei en toegankelijk is voor alle bedrijven kan vanaf nu in de shop.

Niet twijfelen, gewoon komen! Tot dan en spread the word!