image/svg+xml
Arena

Willy Sommers trapt Hercules Trophy 2019 op gang

By:

Willy Sommers trapt Hercules Trophy 2019 op gang. We hadden je een legendarische editie beloofd, nietwaar. En wie legende zegt, zegt Willy Sommers, toch?

Voorbije zomer was het immers overduidelijk: Willy Sommers en ‘een feestje bouwen’ gaan nog steeds hand in hand. Want in 2018 wist de populaire volkszanger met veel zwier de weide van Pukkelpop op zijn kop te zetten. Hij tekende verrassend genoeg voor het grootste feest en “Laat de zon in je hart…” weergalmde nog minutenlang na in de Marquee.

[facebook url=”https://www.facebook.com/herculestrophyfans/videos/2280356838843291/” /]

Had jij ook graag diezelfde Herculean vibe meegemaakt? Kom dan naar het feestje op de Legends editie van de Hercules Trophy op vrijdag 21 juni. ’s Avonds zet Cookies and Cream de tent op stelten en na zo’n opwarmer van formaat komt dat helemaal in orde. Prent alvast klassiekers als ‘Zeven anjers, zeven rozen’ of ‘Als een leeuw in een kooi’ in je hoofd en zorg ervoor dat je ze luidkeels kan meebrullen tijdens de aperitief.

Hoe erbij zijn?

  • Het makkelijkst is natuurlijk door mee te doen aan de Hercules Trophy met een team. Ook hun supporters zijn van harte welkom! Of ze je nu de hele dag volgen, de BBQ meepikken of toch vooral voor de party komen.
  • NIEUW/ Inschrijven voor de after-work party die doorgaat op de Hercules wei en toegankelijk is voor alle bedrijven! Boek je ticket rechtstreeks in de shop.

Zoals Willy het zou zeggen: “Het leven gaat zo snel voorbij, dat geldt voor jou maar ook voor mij”. Onze karamelvers past er naadloos op: “Dus wees er daarom zeker bij” 😉.

Geen team op de Hercules Trophy, maar toch fan van Willy Sommers? Info en tickets voor de Midsummer After-Work op afterwork.herculestrophy.com !