image/svg+xml
Arena

Startschot, De competitie is officieel begonnen!

By:

Startschot, De competitie is officieel begonnen! We brachten jullie al op de hoogte van de eerste 5 Herculean labours die al zeker op de menu van Hercules Trophy 2019 zullen staan en op dit elan gaan we vastberaden verder. Want vanaf vandaag verklaren we de competitie officieel voor geopend. En dan hebben we het niet alleen over de 5 bonuspunten die te verdienen zijn voor een volledig teamprofiel… De Coolest Team Competitie voor de Hercules Trophy is nu echt begonnen!


FOSFARI – één van de coolste teams van 2018
Startschot, De competitie is officieel begonnen!

Hoe maak je kans op de titel?

Een vervolledigd team? Check! Een toffe teamfoto geüpload? Check! Start dan nu al met het delen van jouw Team-URL op bijvoorbeeld sociale media en vraag of je vrienden je naar de Coolest Team titel 2019 willen stemmen. Door te klikken op je teamfoto, snel te laten weten wie er stemt en nog even een aanmoediging toe te voegen geven ze jou hun stem. Benieuwd welk team we tot coolste van 20 jaar Hercules Trophy mogen kronen…

Nog niet tevreden over je teamprofiel of heb je nog geen team? Geen paniek, een valse start kan de besten overkomen. Haast je in ieder geval tot bij je Herculean contactpersoon want je concurrenten zitten heus niet stil 😉

Geen idee hoe je hieraan begint? Laat je inspireren door volgende toppers:

Let’s get those fans to vote!