image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2019

By:

Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2019. Na een geweldige start van een nieuwe locatie in 2018, kunnen we nu eindelijk ook de tweede editie van de Hercules Trophy Vlaams-Brabant aankondigen. Op zaterdag 28 september 2019, opnieuw in het prachtige Provinciedomein Kessel-Lo, verwachten we de pakweg 100 strafste teams van Vlaams-Brabant.hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018

De succesfactoren van 2018 nog eens op een rijtje?

  • De teams – bijna allemaal van nieuwe bedrijven – die direct de spirit begrepen
  • VOKA Vlaams-Brabant die de kracht van verbinding met de leden begrijpt
  • De typische Hercules sfeer op een prachtige outdoor locatie
  • Een vlekkeloze organisatie
  • Schitterende mix van activiteiten
  • Het online platform dat zorgde voor heel wat engagement en een sterke voorbereiding bij de deelnemende teams
  • Veel feestgedruis

En natuurlijk willen we in 2019 op hetzelfde élan verdergaan.

Zelf nog op zoek naar een onnavolgbare teambuilding waar letterlijk iedereen aan hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018kan meedoen -in plaats van enkel ervaren sportievelingen? Bij de Hercules Trophy heb je maar één ding nodig: een goed gebalanceerd team dat vooral graag plezier maakt en bovenal een goed excuus zoekt voor een geweldige after-party. Het is bovendien de ideale manier om te connecteren met bedrijven uit de regio en om aan te tonen dat jouw bedrijf een topwerkgever is. Wil je je medewerkers echt in de watten leggen? Dan zijn de Business Class- en First Class formules misschien iets voor jou. Verkies je een maximale beleving voor een minimaal budget? Dankzij de Economy formule kun je je team(s) aan een zacht prijsje inschrijven. Ontdek alle formules en prijzen hier.

https://www.facebook.com/herculestrophyfans/videos/1575121782634632/

Inschrijven kan trouwens vanaf nu! Tot 1 maart geniet je van de laagste tarieven tijdens onze vroegboekactie. Voka-leden profiteren dubbel, want zij krijgen ook nog eens €100 Voka-korting per team. Meer info op de website of via info@herculestrophy.com.