image/svg+xml
Arena

Hoe was Hercules Trophy Vlaams-Brabant?

By:

Hoe was Hercules Trophy Vlaams-Brabant? Om het op zijn Herculeaans te zeggen: “De beste start van een nieuwe locatie”! Of nog: “De afwezigen hadden ongelijk”. Of nog: “De aanwezigen hadden gelijk!” 🙂 

https://www.facebook.com/herculestrophyfans/videos/1575121782634632/

Hoe was Hercules Trophy Vlaams-Brabant? Wat waren de succesfactoren?

  • De teams – bijna allemaal van nieuwe bedrijven – die direct de spirit begrepen
  • VOKA Vlaams-Brabant die de kracht van verbinding met de leden begrijpt
  • De typische Hercules sfeer op een prachtige outdoor locatie met een corporate look
  • Een vlekkeloze organisatie en een schitterende mix van activiteiten
  • Het online platform dat zorgde voor voorbereide teams
  • Lekker eten en drinken
  • Veel feestgedruis

Een greep uit de spontane feedback:

Ninatrans: “Zaterdag was voor ons een enorm succes. Iedereen heeft er van genoten en men praat er nog van. Alvast bedankt voor de goede organisatie. Indien er in de toekomst nog zulke evenementen plaatsvinden, aarzel dan niet om mij iets te laten weten. Indien je de datum voor volgend jaar al weet, hoor ik het ook graag.”

Citrique: “Wat een geweldige dag! We genieten nog steeds na en worden hier intern constant aangesproken. Het heeft zeker een positief effect teweeg gebracht.”

Business Markers: “TopTeam! TopDay! #BusinessMarkers #TopTeam #Winners #BuMaBears #wedidit #lovedit #enjoyedit #GreatTeam #Everybodyhashisstrenghts #Talents #Team #Together #Stronger #Focus #FocusBear Thanks #HerculesTrophy: it was a super & great organisation. Thanks also to #VokaVlaamsbrabantPeter Van Biesbroeck, Sabine Soetens, Erik Schroeven, Peter De Groof.”

Op zoek naar de ranking? Die vind je hier. Op zoek naar de foto’s? Die vind je hier.

We contacteren de deelnemers in de komende dagen en weken om samen te bekijken hoe we deze nieuwe traditie samen kunnen laten groeien! Heb je nu al goesting om ook in te schrijven voor volgend jaar? Contacteer ons via info@herculestrophy.com.