image/svg+xml
Arena

Gezocht: bedrijven voor MVO projecten in 2019

By:

Gezocht: bedrijven voor MVO projecten in 2019. We zijn op zoek naar sympathieke bedrijven die vanaf 2019 samen met Herculean en het VUB Yamina Krossa Fonds fundamenteel borstkankeronderzoek willen ondersteunen via de Pink Ladies Games. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) dat volledig past in SDG3 (Sustainable Development Goals), een van de 17 doelstellingen van de Verenigde Naties.

Wat in 2016 ontstond als de Flair Games evolueerde ondertussen tot de Pink Ladies Games, een belevingsconcept “For Active Women Who Care“.

Duizenden dames zijn overtuigd van de succesformule: een actieve, maar vooral gezellige namiddag met vriendinnen of collega’s waarin je als team 6 battles tot een goed einde brengt. Actie en fun. Een lach en een traan: het is eens wat anders dan de events waar je echt sportief moet voor zijn.

In 2019 maken we het nog straffer en zullen de teams via hun supporters ook donaties kunnen verzamelen voor het VUB Yamina Krossa Fonds. We gaan opnieuw op bezoek bij een 7-tal steden.

Naar welke bedrijven zijn we op zoek?

  1. Bedrijven die gewoon meedoen met zoveel mogelijk damesteams en op die manier geld inzamelen voor het fonds.
  2. Bedrijven die hun produkten in de gegeerde goodie bag willen.
  3. Bedrijven die hun naam verbinden met 1 van de 6 battles en zo extra steunen en meer naamsbekendheid verkrijgen naar onze actieve damescommunity.

C&A, Stihl, Suzuki, Sanoma…gingen je al voor. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

sdg_icoon2