image/svg+xml
Arena

20 jaar Hercules Trophy -3 dagen feest

By:

20 jaar Hercules Trophy -3 dagen feest. De Hercules Trophy in Mechelen bestaat volgend jaar 20 jaar. Dat verdient wel een feestje, dachten we zo.

Men zegt wel eens: “It takes 20 years to build an overnight success”. Vandaar even een korte flashback. De foto’s van 20 jaar geleden besparen we je nog even… Op 20 jaar tijd evolueerden we met vallen en opstaan van een omnisportdag in de squashclub naar een uit de hand gelopen hobby (met beruchte afterparty), naar een professionele organisatie. In 2012 startten we de internationaal actieve Herculean Alliance holding om nu een een compleet employee engagement verhaal te bieden aan onze klanten, met Fabrica, Hercules Academy, het Herculean online platform en de Pink Ladies Games. Vorig jaar wonnen we nog Best Crowdfunding of the Year.

Wat gaan we doen om er er een onvergetelijke editie van te maken voor zo’n diverse community? We splitsen het feestweekend van 21 juni 2019 op in 3 thema’s, zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Het concept (12 Werken – Teams van 5-7 – Networking – Party) blijft uiteraard de ruggengraat van elke Trophy dag.  En het goede nieuws is: Geen voetbalfinales eind juni dit jaar en maximaal feesten na de examenperiode!

Vrijdag 21 juni – Legends Edition

De vrijdageditie blijft groeien voor bedrijven die op een weekdag willen teambuilden en netwerken. Ideaal om ’s avonds uit de bol te gaan en uit te rusten in het weekend.

Vrijdag staat in het teken van “The Legends” en herinneringen ophalen. Iedereen die een markante rol speelde in het 20-jarig bestaan wordt uitgenodigd en kan meegenieten van het feest. Het perfecte moment om heroïsche herinneringen op te halen, de Legends te bedanken en nog eens een old school Herculeaans feestje te vieren in de nodige foute sfeer. 

_MG_0881

Zaterdag 22 juni – Festival edition

Traditioneel de grootste editie. Ideaal voor teams die uit zijn op de after-party en hun merk willen tonen. Resident DJ’s Tom en Carlito zijn erbij en en wie weet brengen ze nog wat leuke DJ’s mee… (to be continued).

26733942_10156119593679866_8049294923812864978_n

Zondag 23 juni – Family edition

Steeds meer bedrijven combineren hun Familiedag/Personeelsfeest met een deelname aan de Hercules Trophy. Op algemene aanvraag bouwen we opnieuw de complete Kids Village met een pak attracties en zetten we in op meer entertainment voor de jongsten. Wie weet zelfs met een Kids band…

Inschrijven kan alvast voor de 3 data via onderstaande links aan de laagste tarieven.