image/svg+xml
Arena

Herculean Days in Mechelen: alle Werken zijn bekend

By:

Herculean Days in Mechelen: alle Werken zijn bekend. Nog slechts 2 maanden en het is zover: de Herculean Days in Mechelen!

8 van de 12 labours hebben we reeds aangekondigd. Heb je ze gemist? Geen probleem: labours 1,2, labour 3 & 4 en labour 5,6,7,8.

Vanaf nu hoeven we je ook de laatste 4 labours niet langer schuldig te blijven:

BRAIN LABOUR

Brain LabourErvaren Herculeanen weten dat Hercules Trophy niet alleen uit fysieke proeven bestaat, maar ook draait rond inzicht, durf, techniek, stressbestendigheid en vooral teamwerk! Mentale sterkte is dan ook van onbetwistbaar belang.
Use the brain of neem een nerd op in je team. Punten verdien je op het aantal juiste antwoorden en snelheid. En dan sleep je meteen ook de Smartest Team Award in de wacht.

ADRENALATOR, powered by TELENET BUSINESS

18425309_1657558344269201_3001734396241893245_nAdrenalator

De naam laat weinig aan de verbeelding over: bij deze labour is adrenaline gegarandeerd! De klassieke loopband kent iedereen, maar dit is ongetwijfeld de meest uitdagende loopband van de planeet. De tegen-de-richting-in-draaiende banden kunnen in snelheid worden aangepast, waardoor het zowel voor ervaren sporters als niet-sporters een hartslag verhogende uitdaging is! Bovendien wordt de Adrenalator ook nog eens gesponsord door Telenet Business. De perfecte match, als je ’t ons vraagt…

SSANGYONG CAR PULLING

ssangyongcarpulling

Een 1.7 ton zware SRX Rally wagen vooruitkrijgen, is enkel weggelegd voor teams die optimaal samenwerken -of voor de bijzonder performante en inbegrepen motor natuurlijk.  Op verzoek laten we die trouwens graag eens brullen, maar tijdens deze labour zal de motor wel stilliggen. Krijgt jouw team de officiële SsangYong SRX Rally wagen het eerst over de streep?

CEO PETANQUECEO Petanque

Het meest fascinerende en opmerkelijke petanque toernooi van de streek. Welke CEO haalt de titel binnen en krijgt het respect van vriend en vijand? Breng je 2 directielen, CxO’s of leidinggevenden mee. Door deel te nemen krijgen alle teams van je bedrijf punten. En als ze ook nog eens winnen, dan profiteren al je teams mee. Informele networking en de eer hoog houden voor de organisatie: met die druk kan elke CEO toch om?

De Herculean Days vinden plaats op 23,24 en 25 juni en bezorgen ook supporters en kinderen een onvergetelijke beleving.

Ben je nog niet geregistreerd maar wil je graag meedoen? Schrijf je in voor vrijdag, zaterdag of zondag! Is jouw bedrijf al ingeschreven, maar zit je nog niet in een team? Neem gauw contact op met jouw Hercules contactpersoon en we verwelkomen je graag in Mechelen op 23, 24 of 25 juni!