image/svg+xml
Arena

4 nieuwe labours voor Hercules Trophy Mechelen om de lente mee in te zetten!

By:

4 nieuwe labours voor Hercules Trophy Mechelen om de lente mee in te zetten! Nu het officieel lente is, is het meteen ook hoog tijd om enkele Herculeaanse labours voor de Hercules Trophy Antwerpen en de Herculean Days Mechelen te lossen!

Het was even wachten, maar we komen meteen met 4 nieuwe labours voor Hercules Trophy Mechelen om de lente mee in te zetten!

Pole Dancepole dance

En we starten meteen met een klepper van formaat… Paaldansen.

Inderdaad. Ongetwijfeld zullen de eerste reacties van heel wat collega’s aan de schunnige kant zijn, maar dat nemen we er graag bij. Paaldansen wordt steeds populairder en wordt ook steeds meer au sérieux genomen als sport!

Dit kunnen we je alvast garanderen: het is niet voor watjes. De professionele pole dance crew leert je de belangrijkste moves en zal je paalvaardige technieken beoordelen. Wie durft?

Flip IT

De Flip IT is eindelijk terug van weggeweest! Deze labour –een oldIMG_1967 skool klassieker– kan de indruk wekken dat het over kracht gaat, maar laat je daar vooral niet door vangen. Om de holle kubus zo snel en zo veel mogelijk te doen kantelen, heb je immers gecoördineerde bewegingen nodig van je team. Het is dus allesbehalve je fysieke kracht, maar net de kracht van je team waar deze labour naar peilt.

SUP (Stand Up Paddle)

SUP

De SUP is terug als watersport! Met SUP kan je staand op een board en met een peddel in de hand je makkelijk voortbewegen op het water in De Nekker.

Wist je trouwens  dat deze sport zich heeft bewezen als complete workout? Iedere spier in het lichaam wordt gebruikt om vooruit te komen en in balans te blijven. En dat terwijl je met iedere peddelslag meer calorieën verbrandt en met diepe halen de frisse buitenlucht inademt. En dit volledig op eigen tempo.

Cross Country

Wat zou een Hercules Trophy zijn zonder de Cross Country?

Ook dit jaar hebbenAmerican-Pitch-Genummerd-Nieuw-1600op1066-WEB-1 we aan de Cross Country gesleuteld om er een ander soort Obstacle Race van te maken. En dat het er mooi uitziet, dankzij de V-crew. Er komt weer heel wat inflatable werk aan te pas en eindigen doen de deelnemers alvast in schoonheid met een splash. Waarschijnlijk de zwaarste uitdaging van deze editie, maar je moet slechts met 4 zijn om deel te nemen. Ladies first?

Op zoek naar informatie over de reeds aangekondigde labours? Hier vind je een handig overzicht. Het totaal staat zo op 8. Binnenkort maken we ook de laatste labours bekend!

Kan je nu al niet meer wachten? Schrijf je nog snel in, voor de plaatsen volgeboekt zijn. Is jouw bedrijf al ingeschreven? Super! Je kan je teams nu al online helemaal aanpassen. Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren op info@herculean.coop.