image/svg+xml
Arena

Derde labour van de Herculean Days!

By:

Derde labour van de Herculean Days! Als je je fiets even beu bent, hebben we goed nieuws voor je. Exact één maand na het aankondigen van onze eerste twee labours, zijn we blij te kunnen mededelen dat ElliptiGo de derde is!

ElliptiGo is geen ordinair vervoersmiddel, beeldt het je in als lopen op een fiets. Je balans vinden is niet al te gemakkelijk, maar hey, jullie zijn allemaal Herculeans toch? Met een klein beetje oefening zou je met gemak het peloton in de Tour de France moeten kunnen bijhouden op de ElliptiGo! Je moet geen schrik hebben dat het weer een alledaagse wielerwedstrijd is, want we voegen ongetwijfeld een plezante twist toe (en de ElliptiGo op zich is al plezant)!

Flyer_3

Voeg uw merk toe aan ElliptiGo!

Probeert u een balans te vinden tussen uw naamsbekendheid en merkbetrokkenheid en zit je krap in je marketingbudget? Dan is het misschien geen slecht idee om de ElliptiGo-labour te rebranden met jouw naam. Dit zorgt voor ontzettend veel B2B-blootstelling en de mogelijkheid om écht te verbinden met uw publiek.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en over de Derde labour van de Herculean Days!