Allianz

Work Well @Allianz

Work Well @Allianz samen met Herculean Alliance. Verzekeraar Allianz heeft ongeveer 2.000 medewerkers in de Benelux en is een dochteronderneming van Allianz Group, wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer.

Reeds in 2014 introduceerde Allianz Work Well, een initiatief om het welzijn van de werknemers te stimuleren. Allianz organiseert projecten met als doel het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid en het creëren van een comfortabele werkomgeving. Het bedrijf wilt de medewerkers stimuleren om gezond te leven en te werken en werkgerelateerde stress te voorkomen.

work well @allianz

In dit kader werd een samenwerking met Herculean Alliance aangegaan.

Herculean Alliance werd gevraagd om verschillende sessies te organiseren over drie verschillende onderwerpen (Mindfulness, Sleep Baby Sleep en Move@Allianz) in België. Bovenop deze sessies organiseerde onze coach seminaries ter preventie van burn-out voor het management en de medewerkers van Allianz. Meer dan 15% van de medewerkers schreef zich in voor de sessies die tijdens de lunchpauze werden gehouden. Inmiddels wordt al meerdere jaren systematisch beroep gedaan op onze experten rond verschillende welzijnsthema’s.