Gunvor Petroleum

Wie was erbij? Gunvor Petroleum

Wie was erbij: Gunvor Petroleum. Je hoeft niet sportief te zijn om de finale van het pétanquetornooi te halen op Hercules Trophy, een ARENA concept van Herculean Alliance.

Deze dame van Gunvor Petroleum vertelt special reporter Ben Roelants over haar geheime strategie om indruk te maken op haar concurrent.

“Jeu de boules” spelen op het jaarlijkse Gunvor personeelsevenement had ook kunnen helpen natuurlijk … Klasse!

Wie was er nog bij, behalve Gunvor Petroleum? Check het uit op de website van Hercules Trophy! Net als Gunvor Petroleum hoeft je echt niet sportief te zijn om de finale van het pétanquetornooi te halen.

Hercules Trophy is het unieke bedrijvenfestival dat draait rond netwerken, actie en feest. De competitie is toegankelijk voor alle sportieve niveaus en wordt al sinds 1999 georganiseerd. Het concept is Belgisch van origine en vond al plaats in Zuid-Afrika, Spanje, Verenigde Staten, Verenigde Arabische Emiraten, Litouwen, Polen, Duitsland en Nederland. Het concept: 1 dag, 12 Werken van Hercules. Teams van 5 tot 7 personen.

Wie was erbij: Gunvor Petroleum

Jaarlijks nemen honderden bedrijven deel om te netwerken, hun medewerkers te belonen of de teamgeest te versterken. Ons motto is dan ook niet voor niks: Come as a company, leave as a team. In België kan je deelnemen in Mechelen of Leuven. Wil je zelf deelnemen aan de volgende editie van de Hercules Trophy? Schrijf je hier in!