Welkom Securitas – Herculeaanse partner

Welkom Securitas – Herculeaanse partner. Krachten bundelen en netwerken, dat is onder meer waar de Herculeaanse gedachte op slaat. We zijn dan ook blij dat Securitas hier ook zo over denkt en kondigen hen graag aan als nieuwe partner van de Hercules Trophy 2018 in Leuven (29 september) en Mechelen (1, 2 & 3 juni)!

Securitas is al jarenlang wereldwijd marktleider op het vlak van beveiliging. Ze zijn actief in sectoren als permanente bewaking, technologische oplossingen, advies en trainingen. Door hun wereldwijde ervaring kan Securitas inspelen op de wens van elke klant, of het nu gaat over een kleinschalige winkel of om een reusachtige luchthaven. Wereldwijd stelt Securitas 320 000 mensen te werk, waarvan 5 500 in België. Securitas versterkt het netwerk rondom Herculean en vult de lijst van broodnodige partners aan, zoals:  Telenet BusinessMade in MediahuisMediafinSuzukiBNISpadelVoka – Kamer van Koophandel Antwerpen-WaaslandVoka – Kamer van Koophandel Vlaams-BrabantPirazzoLantmännen UnibakeC&ACarlsberg, Van Hove Garages, en nog veel meer.

IMG_0736.jpg

Veiligheid primeert, en net daarom omarmt Securitas deze labour: De Securitas Laser Clay Pigeon Shooting! Een uniek werk van Herculean waar de scherpschutters van het team pronken met hun kunnen. Geen zorgen voor minder precieze teamgenoten, het schieten gebeurt met laserwapens en bovendien ben je altijd veilig onder de vleugel van Securitas.

Welkom Securitas – Herculeaanse partner, we verheugen ons op een goede samenwerking en bouwen graag met jullie verder aan de toekomst.