Unilin

Unilin gaat op Herculeaanse teambuilding

Unilin gaat op Herculeaanse teambuilding. Een geheime locatie in de Ardennen, 2 dagen van inhoud en fun, ons platform met de nodige gamification en een topfeestje: ons Fabrica team ging aan de slag met een heel straf sociaal comité van Unilin om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Een “moment that matters” dus.

Zo doen we het graag: SAMEN met de klant aan de slag gaan. Het Unilin team wist zeer goed wat de doelstellingen waren en Fabrica zorgde voor de extra know-how. Het zorgde voor de perfecte samenwerking en een onvergetelijke tweedaagse waarin de deelnemers hun grenzen verlegden.

Veel details geven we niet vrij wegens de strategische inhoud. Safety, strategie, stress-management en creativiteit waren maar enkele van de topics. De mix tussen inhoud en fun zorgden voor een juist ritme die de boodschappen beter deed resoneren. De camaraderie op de dansvloer kon tellen (en wij kunnen vergelijken)!

Herculeaanse teambuilding

Wil je net zoals Unilin op Herculeaanse teambuilding? Wil je zo employee engagement verbeteren? Dan raden we u aan om eerst even onze gratis en anonieme test te doen. Herculean Alliance kan u helpen om een compleet playbook te maken of een specifiek event voor u uit te werken.

Over Fabrica

Fabrica – employee engagement verbeteren door events zoals teambuildings, familiedagen of bedrijfsevents. Ons online platform zorgt voor effectiviteit.

Maak van uw events moments that matter! Meet en verbeter de cultuur binnen jouw tribe.

Uw bedrijfscultuur is uniek. Uw merk is er één uit de duizend. En dat unieke gevoel moet zich ook vertalen in de manier waarop u interageert met uw fans, klanten, medewerkers, hun familie of andere stakeholders tijdens grote en kleine samenkomsten.

Een event organiseren is vandaag niet zomaar wat catering bestellen en een podium vullen met allerhande goden. Maar al te vaak worden events gezien als “live communication“. Dat zijn ze zeker, maar wij geloven dat op elk event – klein of groot – steeds de cultuur niet mag vergeten worden en dat je je mensen zelfs kan betrekken bij de organisatie.

U wil dat uw mensen ware ambassadeurs worden van uw organisatie, club of merk. Van uw tribe dus. U wilt dat ze samenwerken en net dat tikkeltje verder gaan. U wil dat ze naar uw event toeleven en dat u daar zo weinig mogelijk extra werk aantrekt. De combinatie van ons platform en onze festival en B2B know-how lossen heel wat uitdagingen voor u op. We co-creëren met heel veel plezier.