Tobania

Tobania zet sterk in op employee engagement

Tobania zet sterk in op employee engagement. Wie het business nieuws volgt, hoeven we alvast niet te vertellen dat Business & Technology Consulting bedrijf Tobania aan een steile opmars bezig is. Als een echte Gazelle groeiden ze de laatste jaren heel snel. Een van de sleutels bij duurzame groei, is employee engagement. Wij geloven rotsvast dat mensen het verschil maken en dat is ook het credo van de CEO van Tobania, Lode Peeters.

Tobania en de kracht van engagement.

Tobania is al vele jaren een trouwe partner van Herculean Alliance. En dit jaar gaan ze nog een stap verder. Want met maar liefst 75 teams nemen ze deel aan de Hercules Trophy van 27 juni.

In de plaats van een versnippering aan meerdere kleine teambuildings die meestal duurder uitvallen dan verwacht en gericht zijn op beperkte doelgroepen, heeft Tobania de kracht van Hercules Trophy voor grote bedrijven goed begrepen.

Hercules Trophy is immers een totaalconcept met voor ieder wat wils:

  • Een voortraject met online competities waardoor de betrokkenheid voor het event vergroot. Vorige week werd de Trophy intern aangekondigd, nu worden de kapiteins gezocht en binnenkort komen de teampagina’s live.
  • Zo garanderen we Tobania dat er amper no-shows zijn door peer pressure. Alle deelnemers zijn immers wekenlang op voorhand ingedeeld in teams en wie laat nu zijn team in de steek?
  • Geen zorg over organisatie. Het Herculean platform zorgt voor peace of mind en zorgt ervoor dat iedereen voorbereid aan de poorten staat. Ready to rumble!
  • Voor alle generaties en alle fysieke niveaus. Dat blijft jammer genoeg nog wel een misverstand voor wie het Hercules concept niet kent. Hercules Trophy is de enige team challenge op de planeet. Het gaat dus niet over individuele of groepsprestaties en al zeker niet over sport only. Natuurlijk beweeg je wel, maar mogelijks zelfs nog meer op de dansvloer.
  • Ideaal voor supporters om te komen kijken en mee op te gaan in de beruchte Hercules sfeer. Een echt B2B festival.
  • Tobania kiest bovendien nog eens voor de Experience Formule met sterrenrestaurant Centpourcent om de medewerkers nog extra te verwennen. Working at Tobania… An all-inclusive experience!
Tobania en de kracht van engagement.

Zelf inzetten op employee engagement

Trouwens, wist je dat Hercules Trophy zo ontstaan is? Grote bedrijven en sectoren die een hele subcompetitie voor hun rekening namen. Telindus (overgenomen door Proximus) was de eerste. Toen kwam Safmarine met een internationale editie. Daarna kwam de Haven, HR, ICT, Retail. Maar ook bedrijven als Deloitte, Brussels Airport Company, Microsoft en Duval Union namen al een volledige competitie voor hun rekening. Het werkt. De beste vergelijking is wellicht met een ski incentive, maar dan op 1 dagje tijd. De banden die dan gesmeden worden, vergeet je nooit meer.

Tobania zet bij deze volop in op employee engagement. Geïnspireerd om met het hele bedrijf of met klanten een zone af te huren op de Hercules Trophy in plaats van een klassieke teambuilding, klantenevent of familiedag? Of organiseer je liever een exclusief event in de Hercules Village voor of na de Hercules Trophy? Contacteer ons.