Telenet Business Sky Climb!

1ste Herculeaanse Labour: Telenet Business Sky Climb! Het leven is aan de durvers.” En als je jezelf daarbij durft rekenen, dan hebben we wel heel goed nieuws voor je. We kunnen immers de eerste officiële Herculeaanse Labour aankondigen en het is er meteen één “hors catégorie”: de Telenet Business Sky Climb!

Verwacht je aan een metershoge constructie (zo’n 60 meter, om precies te zijn) met touwladders. Om het hoogste punt te kunnen bereiken, zul je de ladder moeten skyclimb4beklimmen. Terwijl je in de lucht hangt. En probeert om niet om te kijken naar je teamleden en supporters…

Het enige wat je zelf nodig hebt, is een stevige dosis lef. Geen zorgen trouwens als je nu ook weer niet zo’n grote waaghals bent: je kan altijd terugvallen op je teamgenoten. Over vallen hoef je je hoe dan ook geen zorgen te maken. Safety blijft onze topprioriteit en het veiligheidsharnas vangt je op mocht je een trede missen. Onthoud vooral dat wanneer je je team moedig naar de overwinning probeert te loodsen!

De spectaculaire Telenet Business Sky Climb mag je verwachten op alle edities van de Hercules Trophy in 2018. Zo’n 300 teams van ruim 100 bedrijven gaan de uitdaging alvast aan. En zelf inschrijven kan nog steeds!

Binnenkort kondigen we trouwens ook de volgende Labours aan! Meer info, of een persoonlijk verzoekje aanvragen? Slechts één adres: info@herculestrophy.com.