HUBO

Team event: Hubo doet het weer!

Team event: Hubo doet het weer! Op 21 juni dit jaar hield Hubo een strategische meeting met medewerkers van over heel België. En Hubo zou Hubo niet zijn als ze daar niet een tikkeltje fun aan koppelden.

Na strategische meetings was het tijd om Hubo’ers te “energisen” en te laten connecteren. Fabrica, ondertussen omgedoopt naar Herculean Alliance, organiseerde daarom met veel enthousiasme voor een tweede maal de Hubo Trophy in De Nekker, Mechelen. We staken het succes concept van de Hercules Trophy in een op maat gemaakt Hubo jasje en creëerden een prachtige teambuilding dag.

De Hubo Trophy nam zo’n halve dag in beslag. Zowat 25 teams -samengesteld uit zowel Frans- als Nederlandstalige medewerkers en filiaalhouders- haalden het beste uit zichzelf boven. De gekende mix van teamwork, kracht, fun en verstand deed weer z’n werk en zorgde voor een superleuke namiddag voor iedereen.

Nadat we de hersenen ook hadden opgewarmd met de brain labour was het tijd voor het echte werk. De werknemers van Hubo gingen de uitdaging aan en overwonnen de Smack My Pony, Eliminator, Minute To Win It, Laser Clay Shooting en Charlie’s Labyrinth met succes! Aan het einde van de dag kon iedereen nakaarten met een gezellige en heerlijke barbecue.

De mensen: dat is debelangrijkste troef bij Hubo. En dat is er ook aan te zien! Wij zagen vooral een sterk team dat samen ver gaat om de doelstellingen te behalen. En dat maakt uiteindelijk het verschil. Echte Herculeanen, die Hubo people!

Team event: Hubo doet het weer!