moev

SVS wordt MOEV en geeft een knallende Apotheose

SVS wordt MOEV en geeft een knallende Apotheose. De jaarlijkse bijeenkomst van sportleerkrachten een nieuw kleedje geven? Daar een gedurfde naamsverandering aan koppelen? Herculean weet hoe het moet! Samen met MOEV (de nieuwe naam van SVS – Stichting Vlaamse Schoolsport) organiseerden we de SVS Apotheose in Gent.

Het doel? Leerkrachten bijscholen, inspireren en motiveren rond bewegen. Het MOEV project ‘Sport beweegt je school 2.0‘ wil leerkrachten stimuleren om het zitten in de klas te doorbreken en een gezonde mix van zitten, staan, bewegen en sporten op school te realiseren.

Tijdens de dag werd er gewerkt rond 4 grote thema’s: Motivatie, Ondersteuning, Expertise en Vernieuwing. Voor elk van de thema’s waren er tal van informatiesessies en workshops voorzien. Ook Minister van Onderwijs Hilde Crevits was erbij. Voor het eerst werd er competitie georganiseerd voor de actieve leerkrachten, met Herculeaanse proeven zoals op de Hercules Trophy. Daarnaast konden de leerkrachten genieten van een heerlijk lunchbuffet. De dag werd afgesloten met een netwerk drink en een spetterende prijsuitreiking.

SVSApotheose2018-47.jpg

Viviane Van Hemelrijck (MOEV): “Mede dankzij jullie kunnen we terugblikken op een geslaagde editie 2018 van de MOEV Apotheose, want SVS heet voortaan MOEV.   Met een nieuwe en dynamische uitstraling was de MOEV Apotheose, met ruim 1.200 deelnemers,  een groot succes.  De infostanden, met aantrekkelijke educatieve materialen en frisse projecten boden relevante info voor de leerkrachten. Dit alles gecombineerd met een mooi gamma info- en praktijksessies maakte dat deze dag uitmondde in een spetterende dag in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. Samen met jullie staat de toekomst open voor een gezonde levensstijl en veel plezier met aandacht voor bewegen voor alle leerlingen én een actieve schoolcultuur gedragen door het hele schoolteam. Bedankt allemaal!”

 

Energie geven aan mensen en merken

Herculean Alliance gelooft dat werknemers activeren en inspireren goed is voor uw organisatie. Geëngageerde mensen verhogen de productiviteit en winstgevendheid. Wij kunnen daarbij helpen door uw organisatie hierin te begeleiden. Herculean Alliance biedt programma’s, events, workshops, teambuildings, CSR, familiedagen, merkactivaties, … Kortom tal van mogelijkheden om uw organisatie een extra boost te geven.

Daarnaast willen we onze klanten ook verder helpen met ons online engagement platform. Hiermee brengen we alle verbindende activiteiten van een organisatie samen op 1 plaats, kan hun community daar alles terugvinden, winnen de werknemers tonnen tijd, meten ze hun verbeteringen en krijgt iedereen meer energie!