BNP Paribas Fortis

Personeelsdag voor 60 BNP Paribas Fortis medewerkers

Organiseer een unieke teamdag met focus op verbinding en fun voor een van onze departementen. Het gaat over een 60-tal mensen (tweetalig), waaronder een aantal Hercules Trophy fans. De verwachtingen zijn dus hoog gespannen.” Dat is wat BNP Paribas ons recentelijk vroeg.

Herculean Alliance organiseert een personeelsdag voor 60 BNP Paribas Fortis medewerkers. BNP Paribas Fortis is een trouwe fan van Herculean Alliance. Jaarlijks doen ze mee met een pak teams aan de Hercules Trophy en vorig jaar organiseerden we nog hun actieve familiedag voor vele duizenden mensen. Een vraag van 1 departement voor een aparte teamdag: dat is echt iets voor Fabrica.

Opnieuw werd het een onvergetelijke ervaring gebaseerd op een beproefde format met een geweldige mix van activiteiten die voor iedereen toegankelijk is, een eigen website om maximale betrokkenheid te garanderen en uiteraard ook lekker eten en drinken op een mooie locatie. De BNP medewerkers kwamen, deden mee en zagen dat het goed was!

Ik wist niet dat jullie ook “kleinere” events organiseerden?

Dat horen we wel vaker. Het antwoord is ondubbelzinnig: ja! We organiseren ook evenementen, teambuildings, familiedagen op maat, en dat via onze business unit Fabrica. Klein zal je ons dat zeker niet horen noemen. Als je events kan organiseren voor 5.000 man, dan kan je dat ook voor 60 man en dat is minstens zo leuk. Ons grote voordeel is dat we door onze schaal en 20 jaar ervaring in B2B, beproefde oplossingen kunnen bieden voor alle generaties aan correcte budgetten.

Heeft dat dezelfde vibe als Hercules Trophy?

We geloven heel sterk in de Hercules vibe om engagement te realiseren. Je zal zeker heel wat elementen herkennen die uniek zijn binnen Hercules Trophy. Het grootste verschil zit hem in het massagevoel en het inter-bedrijven aspect dat er bij een privé-event niet is. Maar… we kunnen ook meer nadruk leggen op inhoud bij een personeelsevent voor jouw bedrijf alleen. En we beslissen samen over de challenges, locatie en het programma. Wil je werken rond jouw waarden, klantgerichtheid, wellbeing of je nieuwe strategie? Het kan allemaal verwerkt worden. De personeelsdag voor de 60 BNP Paribas Fortis medewerkers, was een succes.En vergis je niet: met 60 man kan je ook een leuk feestje bouwen!