Onvergetelijk teammoment in Spa

Met Herculean Alliance naar Spa-Francorchamps? – Wat een ervaring!

Een incentive naar Spa-Francorchamps was voor onze klant de uitgelezen kans om de bedrijfscultuur te vieren, collega’s te verbinden, in co-creatie te brainstormen over de toekomst en zich te laten inspireren door een inspirerende spreker.

WHY?

Dit Belgische bedrijf van meer dan 100 medewerkers organiseert jaarlijks een teammoment op verplaatsing. Enhet mag altijd wel iets speciaals zijn. Ook in 2021, een jaar vol logistieke beperkingen, koos het bedrijf er bewust voor om te investeren in een uitzonderlijke experience voor haar medewerkers. Het doel van deze jaarlijkse traditie is om de medewerkers te verbinden en de organisatiewaarden terug tot leven te brengen. Maar ook om mensen te bedanken, van elkaar te leren. En uiteraard om elkaar te leren kennen op een andere manier, om de bedrijfswaarden in de verf te zetten .

HOW?

Deze keer ging het bedrijf op een teambuildings-meerdaagse met Herculean Alliance naar Spa-Francorchamps. Aangezien het event van de klant normaal gezien altijd in het buitenland plaatsvindt, was het een echte uitdaging om aan de verwachtingen te voldoen. Maar wie ons kent, weet dat we best wel van een uitdaging houden…

Naar aloude gewoonte werd de bestemming nog niet op voorhand prijsgegeven. Die ontdekten ze pas op de plaats van afspraak…. Spannend!

WHAT?

DAG 1

Het bedrijf kwam in de namiddag samen op de afgesproken plek om vervolgens te carpoolen. Net voor vertrek ontvingen de verschillende auto’s een roadbook en een quiz. Het roadbook gaf de grote lijnen van de bestemming mee, terwijl elk antwoord op de quizvragen een cijfer van de GPS locatie onthulde.

In de avond ontstond het eerste grote feest dankzij een muziekband die duidelijk in de smaak viel. Work hard, play even harder!  

DAG 2

De dag startte met een zeer inspirerende keynote van Vincent Vanasch: Keeper van onze Belgische nationale trots: de Red Lions . Europees, Wereld- en Olympisch kampioen Hockey. En Vincent zelf is ook nog eens uitgeroepen tot beste keeper ter wereld. Iedereen kreeg bovendien de kans om te poseren met zijn gouden medaille…

Om verder te surfen op de sportieve prestaties, stond er een bezoek aan het circuit van Spa-Francorchamps op de planning, en dit op een zeer buitengewone manier… Het circuit werd verkend per fiets! En wat een ervaring it was. En als dat nog niet genoeg was, eindigde de dag in schoonheid met een (tweede) groot feest.  

DAG 3

De laatste dag moest zeker niet onderdoen voor de andere dagen. Ook in het finale deel van het programma werd volop ingezet op het versterken van het teamgevoel in een onvergetelijke sfeer. Het bedrijf ging een potje karten. Teams moesten afspreken hoe ze hun kartingmarathon zo efficiënt mogelijk zouden verwezenlijken door de meeste rondjes te rijden. Daarnaast konden de medewerkers proeven van de nieuwe sensatie van elektrische off-road steps in de naburige bossen. 

Conclusie? De reacties waren laaiend enthousiast na zo’n unieke combinatie van actie, fun en connectie. De collega’s keerden huiswaarts met opgeladen batterijen en trots om samen te kunnen bouwen aan een gezamelijke toekomst.

Met Herculean Alliance naar Spa-Francorchamps? – Wat een aanrader!