Nieuwe Herculeaanse Partner: Van Hove Garages!

Logo_VanHove_klein.jpg

Nieuwe Herculeaanse Partner: Van Hove Garages! Bij Herculean Alliance geloven we resoluut in de kracht van samenwerken en in de kracht van een sterk netwerk. En dat zie je niet alleen de events die we vanuit de Ambassadors Club organiseren -waar al onze stakeholders elkaar fysiek ontmoeten en nieuwe opportuniteiten voor en met elkaar vinden. Maar ook aan de hoeveelheid en de diversiteit aan verschillende partners waar we mee samen werken voel je de kracht van het netwerk. Een korte en allesbehalve exhaustieve lijst: Telenet Business, Made in Mediahuis, Mediafin, Suzuki, BNI, Spadel, Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, Pirazzo, Lantmännen Unibake, C&A, Carlsberg,…

En vanaf 2018 zal ook Van Hove Garages in 2018 hun schouders mee zetten onder onze events. En naar aloude Herculeaanse traditie, doen ze dat volledig vanuit hun eigen sterktes.

Van Hove Garages is immers al meer dan 50 jaar een vaste waarde in devanhove transportwereld. Zowel in Berlaar, Wommelgem, Herent en Beveren kan je bij hen terecht voor het complete gamma Renault Trucks voertuigen. Van bestelwagens tot de zwaarste bouwvoertuigen. En met tientallen events in ons vooruitzicht, is dat een match made in heaven!

Zo verwoordde Silvie Quirynen, marketingverantwoordelijke bij Van Hove Garages, het nagelnieuwe partnership zelf: “In 2018 zal Herculean – het bedrijf achter succesvolle bedrijfsevenementen zoals Hercules Trophy, Pink Ladies Games,… – een beroep kunnen doen op een Renault Truck van Van Hove Garages voor het transport van hun eventmaterialen naar alle uithoeken van het land. Van Hove Garages en Herculean zijn beide groeiende ondernemingen die geloven in de kracht van samenwerking. In combinatie met de no-nonsense mentaliteit die we beiden binnen onze organisaties uitdragen, kwamen we tot een snelle deal. Zo kunnen we elk onze troeven omzetten naar een concrete meerwaarde voor de andere partner.

We konden het zelf niet beter zeggen. Welkom aan boord, Van Hove Garages! We leggen graag samen de weg af met jullie.