AMS Sensors

Medewerkers connecteren op de AMS Sensors Trophy

Medewerkers connecteren op de AMS Sensors Trophy. Uitgaand van wat Simon Sinek schreef in zijn boek ‘Start with Why’:
“Customers will never love a company until the employees love it first.”

15 juni: een prachtige zonovergoten dag. AMS Sensors, de marktleider in het vervaardigen van sensoren, had geen betere datum kunnen kiezen voor hun jaarlijkse teamdag.  En Herculean Alliance mocht deze teamdag organiseren. Het doel? Medewerkers met elkaar te laten connecteren op de AMS Sensors Trophy. Geen overbodige luxe in een hardwerkende organisatie met tal van buitenlandse medewerkers!

AMS Sensors Team Day: the after-movie

AMS Sensors is a diverse organisation of hard-working IT people. Hercules Projects organised a team day to connect all coworkers through the language of gamification. It was a great day filled with fun and action!

Geplaatst door Herculean Alliance op Woensdag 18 juli 2018

De dag werd omgedoopt in de “AMS Sensors Trophy“, gebaseerd op het Hercules Trophy concept, maar dan in een op maat gemaakt AMS jasje. De AMS Sensors Trophy verwelkomde zo’n kleine 100 werknemers van AMS in het Boeckenberg Sport & Businesscenter in Antwerpen.

Tegen de middag kwamen de medewerkers aan en konden zowat meteen genieten van een heerlijke lunch. De medewerkers werden op voorhand ingedeeld in teams, waarbij vooral werd gelet op de diversiteit.

Door de de verschillende activiteiten samen tot een goed einde te brengen worden medewerkers geconnecteerd. De competitie startte naar aloude gewoonte met een hersenbreker. Hierna gooiden we de spieren en de sfeer even los met een opwarming6 challenges passeerden daarna de revue, gaande van de Flip It, Cross Country, F1 Tire Change, Laser Clay Pigeon Shooting, Minute To Win It en Giant Table Soccer. De dag eindigden met een prijsuitreiking in typische Herculeaanse sfeer.

Humor, actie, sport voor iedereen en uiteraard ook het competitie element: het blijven onontbeerlijke ingrediënten voor een succesvol recept! De AMS medewerkers lieten het beste van zichzelf zien en genoten van een onvergetelijke dag onder collega’s. Wedden dat het engagement een graad of 10 gestegen is?