Frisomat

Family Day: Knap staaltje werk

Family Day: Knap staaltje werk. Een unieke familiedag organiseren? Ook dat is Herculean. We vierden het 40-jarig bestaan van een innovatief staalbedrijf. Aangezien het bedrijf haar familiale karakter heeft bewaard en de unieke kracht van haar medewerkers enorm waardeert, vond de directie het belangrijk om deze speciale verjaardag te vieren met de medewerkers en hun familie.

Vandaar de vraag om met iets strafs te komen. “Als ons bedrijf iets organiseert, is het altijd top” en “Wij geloven in de kracht van mensen” en “We kunnen goed feesten” waren de rode draad door hun verhaal. Laat dat nu net ons handelsmerk zijn.

We gingen aan de slag met het interne organisatieteam en het resultaat mocht gezien worden. Alles was tot in de puntjes verzorgd om iedereen, van groot tot klein, een goed gevoel te geven. Een prachtige village aan het water, leuke activiteiten voor de kids, entertainment, topcatering….ze droegen allemaal bij tot lachende gezichten. En de medewerkers, die konden gewoon genieten van een zorgeloze, onvergetelijke dag.

Wist je dat Herculean energie geeft aan mensen en merken? Wij geloven dat geëngageerde mensen goed zijn voor uw organisatie. Ze verhogen de productiviteit en winstgevendheid. Herculean kan organisaties begeleiden van A to Z. Programma’s, events, workshops, teambuildings, CSR, familiedagen, merk activaties… het hoort er allemaal bij.

We helpen onze klanten ook graag met ons online engagement platform. Zo kunnen organisaties al hun verbindende activiteiten op 1 plaats samenbrengen, kan hun community daar alles terug vinden, winnen ze tonnen tijd, kunnen ze verbetering meten en kunnen ze die tijd gebruiken om bezig te zijn met wat echt belangrijk is: genieten van de kracht van verbinding!