GMAN vs Hercules Trophy

GMAN vs Hercules Trophy: Persoonlijke getuigenis van Hugo Hamers, CEO GMAN.

“Ik heb een interessant event gezien in Antwerpen… de Hercules Trophy. Is dat niet iets waar wij wagens zouden kunnen plaatsen als sponsor?” vraagt onze Fleetverkoper Toyota, Dirk Kinot.

“Euh… ja en wat is dat??” reageer ik.

Na wat surfen op het internet kom ik terecht op een site die mijn aandacht onmiddellijk vasthoudt en mij meeneemt in een vreemde, ietwat onwennige wereld. Hoe in godsnaam krijg je zo veel energie uitgestraald op een website die je aandacht verscherpt voor dit concept.

Even intern overlegd met onze Marketing Manager, Tina, en al snel maakte het idee om dit event te sponsoren plaats om deel te nemen met  1 ploeg van GMAN. We zouden wel een ploeg samengesteld krijgen…IMG_1083

Tina lanceert een oproep in onze GMAN nieuwsbrief en wat blijkt… We krijgen niet 1 ploeg samengesteld maar 3. Liefst 21 medewerkers voelen zich geroepen de strijd aan te gaan om uit te blinken in de attractief voorgestelde proeven.

Het verdere programma wordt mondjesmaat bekendgemaakt en de talloze teasers, verstuurd vanuit Herculean Alliance doen hun werk. GMAN medewerkers beginnen te trainen, strategieën uit te werken, spreken af wie er nog komt supporteren en ronselen stemmen via Facebook…

Kortom, ik zie dat het deelnemen aan dit event iedereen positief stemt en merk dat de sfeer onder de deelnemers inspirerend werkt en ook een positieve bijdrage levert aan de teamspirit.

“D-day” breekt aan en ’s morgens om 7u45 is iedereen op het appél. Na een korte briefing trekken we naar Park Spoor Noord waar de Hercules Trophy Antwerpen doorgaat. Prachtig domein, enthousiast onthaal en de ideale weersomstandigheden voor een sportief dagje.

Iedereen is begeesterd van het gebeuren en een hele dag lang wordt er gelachen, gesport, gewerkt en plezier gemaakt… Op het einde van de dag worden de prijzen verdeeld en we hebben het niet slecht gedaan. Onze 3 ploegen zaten verdeeld met 1 uitschieter binnen de top 10. Maar daar was het tegen het eind van de dag allang niet meer om te doen… Meedoen, elkaar op een andere manier leren kennen, samen streven naar het beste resultaat en er nog eens voldoening bij krijgen… Dat is het eindresultaat dat we hebben bereikt.IMG_1124

Voor mij een insteek waar ik rekening mee zal houden voor alle toekomstige plannen die we willen uitgevoerd zien binnen GMAN. Betrokkenheid van alle medewerkers. Ook al waren er nu 21 deelnemers en nog een 15 tal supporters. Deze manier van met elkaar omgaan zal cultuurgoed worden binnen GMAN en misschien zijn we dan bij een volgend event met 50 deelnemers, of 100 of als mijn droom mag gerealiseerd worden alle 125 GMAN’ers…”

Hugo Hamers

CEO GMAN

IMG_0064