Fan Friday: Deloitte B1 Trophy

Fan Friday: Deloitte B1 Trophy. Deloitte is al jaren fan van de Hercules Trophy. Sinds 2000 hebben steeds meer teams van enthousiaste Deloitte-adviseurs deelgenomen, zowel in België als in Nederland. In 2012 heeft Deloitte Hercules gevraagd om jaarlijks een corporate teambuildingevenement te organiseren. De Deloitte B1 Trophy werd geboren.

Deloitte is een merk waaronder meer dan 10000 professionals in onafhankelijke kantoren over de hele wereld samenwerken om audit, consulting, financieel advies, risicomanagement en fiscale diensten te verlenen en dit aan geselecteerde klanten. In België stelt Deloitte Consulting meer dan 2900 professionals tewerk in 11 bedrijven over het hele land, ten dienste van nationale en internationale bedrijven.

Bedrijfsloyaliteit is altijd al een opvallend kenmerk geweest van Deloitte-medewerkers; een houding die zeker gekoesterd en beloond moet worden. Daarom is een groot teamevenement met de nadruk op teamgeest en werknemersmoreel het jaarlijkse evenement waar de medewerkers van Deloitte naar uitkijken.

De allereerste Deloitte B1 Trophy vond plaats in Mechelen, België, op 22 juni 2012. Het was een enorm succes met 64 gekke teams die totaal uit hun dak gingen en deelnamen aan 12 geweldige uitdagingen. Meer dan 500 Deloitte-adviseurs hebben zich op emotioneel vlak met elkaar verbonden via de kameraadschap van de sport.

Het was een opwindende dag vol energie en extreem veel plezier, waar zakelijke teams een niveau van intensief teamwerk ontdekten dat zeker op lange termijn effect zal hebben. Het team Angry Birds nam de overwinning mee naar huis, ze eindigden de uitdagingen op de eerste plaats met 14 punten meer dan de 142 punten van Numerloitte en Hydra die het evenement op een gedeelde tweede plaats beëindigden.

De coolste teamcompetitie werd gewonnen door The Pink Ladies & their Sexy panthers. De tweede plaats ging naar The Chemical Brothers. Booty Hunters eindigde op de derde plaats.

Dit zijn enkele citaten van klanten over de B1 trofee:

“Dit evenement is een boost van adrenaline van het begin tot het einde.”

“De teamgeest was geweldig!”

“Goede combinatie van sport, vermaak en competitie. – Hield van het feest!”

“De organisatie was geweldig. Ik was stomverbaasd om te zien dat alles zo soepel verliep. Gefeliciteerd.

Deloitte is al jaren klant van de Hercules Trophy International, maar het was de eerste keer dat Deloitte de Hercules Trophy als partner koos voor de organisatie van het jaarlijkse B1-evenement. Het bleek een uitstekende beslissing te zijn, zoals u kunt zien aan de offertes. Alle deelnemers waren zeer enthousiast over de organisatie, de funfactor en de zakelijke netwerkmogelijkheden.

Herculean Alliance is een uitstekende keuze als u een bedrijfsevenement wilt organiseren. Wij bereiden voor op maat gemaakte evenementen die aan al uw wensen voldoen, dus aarzel niet; neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij zijn uw partner voor bedrijfsevenementen en actieve, leuke teambuildingevenementen.