Daman

Fan Friday: Daman’s Evolve Staff Meeting

Fan Friday: Daman’s Evolve Staff Meeting. Daman Zorgverzekering is de toonaangevende gespecialiseerde zorgverzekeraar in de regio, die aan meer dan 2,8 miljoen leden in de VAE oplossingen biedt op het gebied van zorgverzekeringen. Het bedrijf is de uitgelezen partner voor meerdere belangrijke organisaties en multinationals over de hele wereld. Daman is de meest geschikte partner in verschillende sectoren, waaronder energie, luchtvaart, olie en gas, investeringen, bouw en media.

Daman heeft zijn hoofdkantoor in Abu Dhabi en is opgericht in 2006. Daman biedt een breed scala aan ziektekostenverzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven of organisaties. Daman beheert ook exclusief het gezondheidsprogramma van de overheid, genaamd ‘Thiqa’. De leden hebben toegang tot het grootste netwerk van zorgverleners en een breed internationaal netwerk van meer dan 45 landen.

Daman is zeker een pionier op het gebied van zorgverzekeringen. Ze probeert voortdurend te innoveren door een combinatie van state-of-the-art technologie en zorggerelateerde expertise, aangeboden door hoogopgeleide medewerkers. Daman stelt zeker hoge eisen aan de zorgverzekeringsbranche en heeft meerdere internationale onderscheidingen en certificaten ontvangen.

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom Herculean Alliance werd geëerd toen ons werd gevraagd een actieve ‘personeelsbijeenkomst’ te organiseren voor 700 tot 1100 medewerkers van Daman. Het evenement moest tijd in beslag nemen voor zakelijke updates, voedsel/drank en natuurlijk het Hercules-merk, een actief, teambuildingevenement; een evenement dat in ons straatje past!

Op basis van 16 jaar internationale ervaring in Team Dynamics stelde Hercules Trophy voor om een actieve ervaring van 6 uitdagingen te creëren.

In samenwerking met het organisatieteam van Daman maakte Hercules een gedetailleerd communicatieplan en een planning van de dag. Er werd rekening gehouden met informatiemomenten en er werd pas over zaken gediscussieerd als iedereen zich open opstelt. ‘s Avonds was er een BBQ-diner. Zo zag de dag eruit.

13.00 – 13.30Aankomst en registratie met hersenkrakers
13.30 – 13.45Opwarmingsdans of Tai chi/ yoga
14.00 – 14.10Spel 1
14.20 – 14.50Spel 2
14.40 – 14.50Spel 3
15.00 – 15.30 Pauze
15.30 – 15.40Spel 4
15.50 – 16.00Spel 5
16.10 – 16.20Spel 6
16.20 – 17.00Zakelijke updates
17.00 – 18.00BBQ diner
17.40 – 18.00Prijsuitreiking
Fan Friday: Daman's Evolve Staff Meeting

Na maanden van plannen en organiseren kwam de dag eindelijk. Op 11 november 2015 vond de Evolve Staff Meeting plaats in Zayed Sports City. Het was een groot succes! Iedereen heeft genoten van deze dag vol met plezier en teambuilding activiteiten. Iedereen werd een winnaar, maar we zouden Hercules niet zijn als we de overall winnaars in verschillende categorieën niet in de schijnwerpers zouden zetten.

In de categorie Coolest-team namen de D X-Vechters de eerste plaats in! SpitFires en Heat Stroke stonden op plaatsen twee en drie.

In het algemeen klassement van de wedstrijden, kwamen Despicable we…. als eerste over de streep. Al Ain survivors en Fireproof maakten het podium af.

Met meer dan 800 deelnemers was het evenement een waar succes voor ons en de Daman-medewerkers. Het zien van al die gelukkige gezichten die van het evenement genieten, is echt de ultieme beloning.  Dit is voor ons de belangrijkste reden om deze bedrijfsevenementen te blijven organiseren en ondersteunen. Dus als u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van unieke evenementen voor uw medewerkers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er zeker van dat we samen een onvergetelijk, leuk en actief evenement kunnen organiseren dat elke leeftijd en cultuur aanspreekt!

Om een beeld te krijgen van de sfeer op het evenement, bekijk onze foto’s.