Buroform

Fan Friday: Buroform!

Fan Friday: Buroform! Buroform biedt oplossingen voor alle drukwerk. Het Mechelse bedrijf is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid, o.a. door meerdere overnames. Door de integratie van verschillende culturen is het bedrijf doordrongen van menselijk kapitaal. Daarom investeert het in het engagement van haar medewerkers.

Buroform is sinds meerdere jaren een gewaardeerde Herculean Alliance partner. Het begon allemaal met deelname aan de New Yorkse Hercules Trophy in New York. Sindsdien neemt het bedrijf elk jaar deel met meerdere teams en brengt het ook de familieleden van de medewerkers samen op Hercules Trophy. Vice versa gebeurt ook alle drukwerk van Herculean Alliance bij Buroform.

Fan Friday: Buroform

Op de vraag wat Buroform drijft, stelt HR & Finance manager Kristel Verhaegen: “Collega’s werken samen aan één doel, ze doen hun uiterste best om te winnen; die winnende geest duurt langer dan het evenement zelf en heeft zeker een positief effect op het moreel van onze medewerkers. Er is geen teambuildingevenement zoals Hercules Trophy. De unieke sfeer, de toegankelijkheid voor iedereen -zelfs voor mensen die nooit sporten- en de grote verscheidenheid in zowel het werk als het entertainment, zijn wat het echt onderscheidt.”

“Meestal is het nogal moeilijk om medewerkers te vinden die bereid zijn deel te nemen aan een teambuildingevenement in het weekend. Maar dat is niet het geval voor de Hercules Trophy. Onze medewerkers brengen hun kinderen en partners mee, waardoor het hele evenement wordt opgewaardeerd van een teambuilding naar een familiedag. Bij Buroform begrijpen we dat familie de hoogste prioriteit heeft voor onze medewerkers. We proberen onze medewerkers zoveel mogelijk een gezonde balans tussen werk en privé aan te bieden. De Hercules Trophy past perfect bij onze inspanningen. Dit jaar sturen we niet alleen drie teams, maar ook een kinderteam. We hebben zelfs een trainer ingehuurd om het Hercules Kids team te coachen, wat hun ouders een zorgeloze ervaring garandeert en hen in staat stelt om zelf aan de slag te gaan. Het wordt geweldig!”

Fan vrijdag: Buroform Hercules Trophy

Buroform droeg actief bij aan het evenement door de productie van de “Hercules Update” minikrant. De hele ochtend neemt een team van Buroform-verslaggevers en -fotografen interviews af met verschillende deelnemers van de Hercules Trophy. Rond de middag keren ze terug naar hun hoofdkwartier in Mechelen en starten ze met de productie van de krant.  In de namiddag wordt de krant uitgedeeld aan de deelnemers van de Hercules Trophy. Live verslag zoals u het nog niet eerder hebt gezien.

Hercules trophy minikrant Buroform

Wil jij deelnemen aan de volgende editie van de Hercules Trophy? Schrijf je hier in!