Fifthplay

Een Fantastische Company Team Day voor Fifthplay

Een Fantastische Company Team Day voor Fifthplay. Fifthplay is een dochteronderneming van Niko groep. Het is de specialist om zich naar te richten voor verrijkende smart homes and buildings. Kort samengevat, hun hoog technologische oplossingen geven de eindconsument meer controle over hun energieverbruik. Hierdoor wordt hun algemene energie-efficiëntie en comfort verbeterd.

Sinds hun stichting in 2007, is het bedrijf sterk gegroeid in een snel veranderende markt. De veranderingen in hun interne organisatie hebben geleid tot één sterk team waar elke werknemer deelneemt, in plaats van 2 afzonderlijke teams achter Fifthplay en Niko brands. Dit om het belang van het werken als één team aan één gemeenschappelijk doel duidelijk te maken. Om het Fifthplay merk nog verder uit te breiden, besloot het bedrijf een company team day met Herculean Alliance te organiseren.

Hun werknemers, een groep vol enorm gemotiveerde en fantastische mensen, gingen er vanaf het begin volledig voor. Ze verzonnen enkele originele teamnamen, waar vervolgens bijpassende outfits voor gecreëerd werden (zoals “Chocolate Salty Balls”, waarvan de teamleden passende bijnamen kregen zoals Kyle, Stan, Cartman, Kenny & Chef),…

De verstandhouding binnen de teams stond al snel op punt, taalbarrières tussen Spaans en Nederlands sprekende werknemers werden zonder problemen doorbroken. Niets dan lachende gezichten te zien gedurende de volledige namiddag (en mogelijks een druppeltje zweet tijdens de 6 uitdagingen)!

Na het voltooien van al de zware inspanningen konden de deelnemers genieten van een overheerlijke barbecue maaltijd aan het water in De Nekker Mechelen, verzorgd door Violetta Cléry. Een welgekomen pauze om zich ideaal te kunnen voorbereiden op de after-party. De werknemers van Fifthplay zijn niet alleen experts in verbeteren van uw thuis- en werkomgeving, ze zijn ook experts in het bouwen van een stevig feestje!

Enkele deelnemers kregen zelfs een snelcursus deejaying, begeleid door Sebastien Steylaerts. Hij is een van de twee dj’s achter het internationaal geprezen duo van DJ NEXUS. Geen betere manier om een feestje op gang te trekken! In de plaats van 1 super DJ achter de platen, waren het er nu 10. Wie weet, staan zij op een dag ook op Tomorrowland in Boom of zelfs in Signapore? De tijd zal het uitwijzen, maar één ding is zeker: Fifthplay heeft een geweldig team!