Duval Union

Duval Union becomes Champiunion!

Duval Union becomes Champiunion! Voor het geval je ’t nog niet wist: dit jaar waren er heel straffe teams aanwezig op Hercules Trophy Mechelen. Ieder jaar zijn er teams die ons verrassen met hun enthousiasme en teamspirit. Maar van sommige teams weet je gewoon dat ze zullen knallen. We wisten dat we (onze sinds kort business partners) Duval Union nauwlettend in de gaten moesten houden. Ze schreven zich bovendien ‘en masse’ in en stonden uiteindelijk met 21 teams aan de start.

Wat is Duval Union nu weer? Hierbij een kleine bloemlezing: Duval Union is het moederbedrijf dat brains en builders samenbrengt. Ze brengen ook verschillende Belgische toporganisaties huisvest uit de wereld van business en marketing consulting, en marketing en communicatie executie. Duval Union telt vandaag 212 medewerkers verdeeld over 17 bedrijven: Profacts, Duval Branding, Duval Union Consulting, Duval Union Innovative Marketing, Engaged, FairEtail, Friendship, MMBSY, Nine o’clock somewhere, PushtoTalk, Glickman, Zerocopy, Duval Union Academy, GrowthAgent, Flying Colours, Seven Days, en Madewithlove.

Waarom namen deze toppers dan juist deel aan de Hercules Trophy?

Hun leadership team verwoordde het als volgt: We streven naar een collectief sterk Duval Union, waarin de eigenheid en eigen sterkte van elk bedrijf naar boven komt, maar met de bijkomende sterkte van een samenwerkende Union.”

De keuze om deel te nemen aan de Hercules Trophy was de ideale gelegenheid om van deze plannen werk te maken. Hercules Trophy kan dus ook een ideale teambuilding-networking vormen voor organisaties rond een ecosysteem. Via deze formule slaagden ze erin om medewerkers van de verschillende organisaties samen te brengen en ze op een atypische manier met elkaar te laten connecteren. De bedrijven van de Union maken dan ook gretig gebruik van het onderliggende engagementsplatform. Hiermee kunnen ze andere events op poten zetten, inspirerende inhoud delen, interne surveys voeren en zelfs challenges organiseren.

De ideale manier om medewerkers van verschillende organisaties te connecteren en te versterken? Hercules Trophy it is! Duval Union becomes Champiunion!

See you on the battle field?