Deloitte

Deloitte Games, powered by Herculean Alliance

Deloitte Games powered by Herculean. We kregen een de volgende duidelijke briefing van Sven, één van de  Deloitte Partners die gepassioneerd is door de kracht van engagement op de werkvloer. En tegelijk ook meteen spek naar de bek van ons Herculean team!

“Onze medewerkers werken meestal bij de klanten en kennen elkaar te weinig. Daarom willen we iedereen van ons department samenbrengen en laten connecteren op 1 dag. Ze zijn allemaal stuk voor stuk high performers. Als iedereen 10 collega’s leert kennen op onze teamdag, dan is de dag voor ons al meer dan geslaagd.”!

Het eindresultaat bestond uit een fantastische teamdag, de zogenaamde “Deloitte Games”, met een pak meer nieuwe connecties dan de vooropgestelde 10! Deloitte noemde de Games het beste team event in 15 jaar en daar werden we wel even stil van… #humbled

De ingrediënten:

  • Slimme communicatie
  • Gemengde teams
  • Online platform om het evenement op gang te brengen
  • Smetteloze organisatie
  • Outdoor evenement met een corporate look
  • Zalig eten en drinken
  • Onvergetelijke after-party
  • En last but not least: een klant met een sterke visie op people engagement

Na een uitgebreide broodjeslunch en de letterlijke food for thought gingen we meteen van start met de zogenaamde Brain Labour, zelfs voor slimme Deloitters geen sinecure. Al moet gezegd worden dat ze bijna allemaal met vlag en wimpel slaagden.

Na het opwarmen van de hersenen was het tijd voor de echte actie. Een zorgvuldig samengestelde mix van 8 hilarische uitdagingen bleek het perfecte recept om de teams te laten connecteren. Doorheen de hele dag zagen we niks anders dan big smiles en onderlingen plagerijen. En ook al waren sommigen veel competitiever dan anderen, toch had iedereen snel door dat het veel meer ging over fun dan over het winnen van de competitie. Dat kon je trouwens al afleiden uit de zelfgekozen teamnamen zoals “The Bad Assets“, “The Out of Officers” of “The Deloitte Mini Poopers“.

Eigenlijk wisten we het al, maar daarbij werd ons vermoeden nog eens bevestigd: we zijn al even grote fans van Deloitte als zij van ons concept! Deloitte Games powered by Herculean: een dag om niet snel te vergeten!

Ben jij ook gepassioneerd door mensen en het belang ervan in je organisatie? Zoek je naar manieren om hun engagement te verhogen via diverse programma’s, workshops of evenementen? Geloof je in een duurzame, lange-termijn visie? Dan zitten we alvast op dezelfde golflengte. Geef ons een seintje en dan bekijken we wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen! Meer info hier.