Degroof Petercam

Degroof Petercam Trophy

Teambuilding voor Degroof Petercam in de Hercules Village. Op 20 juni, de dag voor de beruchte Hercules Trophy, werd de Hercules Village omgetoverd voor een exclusief event voor een 100-tal medewerkers van Degroof Petercam.

Het doel? De werknemers met mekaar op een niet alledaagse manier met mekaar verbinden. Een kolfje naar de hand van Fabrica dus!

Alle typisch Herculeaanse ingrediënten waren aanwezig:

  • Prachtige, overdekte locatie in het Hercules Trophy dorp met alle mogelijke infrastructuur (klank, licht, bars, terrassen, sanitair, parking, water…) die daarbij hoort.
  • Een website op het Herculeaanse engagement platform om administratie tot nul te brengen.
  • 6 niet alledaagse uitdagingen die geheim bleven, inclusief een ‘rode draad’ proef om samen te overwinnen.
  • Herculean crew die voor sfeer zorgt met leuke tunes.
  • Een gezellige BBQ.
  • Een live ranking met award ceremonie en tijd om te genieten en te netwerken.

Ook zin om de Hercules village voor jou alleen af te huren in de maand juni? Je kan er in ieder geval een enorm kost-voordeel mee doen en bovendien is de locatie op zich uniek! Contacteer ons vrijblijvend voor jouw company dag, familie dag, teambuilding, personeelsfeest…

Bij Degroof Petercam had Event Manager Elodie Prijs achteraf alvast het volgende te zeggen: “De Degroof Petercam Trophy was een absoluut succes! Het was een geslaagde namiddag gevuld met actie, connecteren, lekker eten en vooral veel fun. Nogmaals bedankt Fabrica voor de geweldige organisatie!

En ook de collega’s waren enthousiast:

Dit was een top event. Super goed georganiseerd. Zeer fijne sfeer en het ideale kader om onze collega’s beter te leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Helemaal tevreden over het team dat ons ontvangen heeft. De indeling in kleine groepjes gaf ons de kans om tijdens het parcours toch nog contact te hebben met andere collega’s. Leuke activiteiten, dranken en BBQ ook prima!

Top sfeer, hele leuke activiteiten, eens iets compleet anders, down to earth!”

Dit was echt Teambuilding. Bravo!

Jij binnenkort ook? Stuur gauw een mailtje naar info@herculeanalliance.be!