Owens Corning

De Owens Corning Family Games voor alle leeftijden -en dat mag je letterlijk nemen

De Owens Corning Family Games voor alle leeftijden -en dat mag je letterlijk nemen. Of we een gezellige familiedag konden organiseren, voor pakweg 60 personen die ofwel Nederlands, Frans of Engels spreken -en uit nog een pak meer nationaliteiten bestaan? En of we iets konden verzinnen dat zowel de allerkleinsten gelukkig stemt, als 50-plussers en alles daar tussenin? Dat waren de vragen die we van Owens Corning kregen.

De locatie was snel gekozen: met Knokke Out Brussels in Waterloo was dat alvast een schot in de roos. Vlot bereikbaar, ruime parking, prachtige outdoor accommodatie en helemaal in het groen: meer moet dat niet zijn.

De Owens Corning Family Games voor alle leeftijden

Maar wat doe je voor een groep mensen waarvan één derde kinderen zijn, terwijl andere collega’s niet eens kinderen hebben? De Owens Corning Family Games voor alle leeftijden, en dat mag je best letterlijk nemen. Je kan die youngsters toch moeilijk in de kou (in de figuurlijke zin van het woord dan, want het weer bleek fantastisch) laten staan -of volledig afzonderen van de rest van het gebeuren? Beknibbelen op de beleving van de volwassen collega’s was evenmin een optie. Dat zou niet alleen tegen onze Herculeaanse filosofie indruisen, maar ook het hele concept onderuithalen, vermits de familiedag net speciaal voor hen georganiseerd werd. En als je dan toch voor een gezamenlijke competitie kiest: hoe kun je dan voorkomen dat zelfs de meest competitieve volwassenen niet alle prijzen wegritsen ten koste van de (minstens even gedreven) kinderen?

De Owens Corning Family Games voor alle leeftijden

Wat de catering betreft, is dat vraagstuk al een pak gemakkelijker. Want van een volledig vers bereid ontbijt wordt echt iedereen blij. En in ons 20-jarig bestaan hebben we ook nog nooit iemand zien treuren om een zonovergoten barbecue -compleet met voor- en nagerecht– op het middaguur. Het aperitief en de hapjes op het einde van de dag, gingen trouwens ook bijzonder vlot naar binnen.

De Owens Corning Family Games voor alle leeftijden

Het op maat gemaakte programma scoorde eveneens op alle (leeftijds)fronten. De vrijblijvende actieve competitie in de voormiddag met 4 ludieke en child-proof uitdagingen bleek de ideale startformule. De toon werd meteen gezet! Na de middag stond er een bij momenten ronduit hilarische doe-quiz gepland, met opdrachten die voor volwassenen en kinderen even moeilijk, maar vooral plezant zijn. Een weldoordachte coëfficiënt van onze referee -een handicap systeem, zeg maar- zorgde er bovendien voor dat ook de resultaten van de competitie gelijkgetrokken werden tussen de verschillende leeftijdsgroepen.

De Owens Corning Family Games voor alle leeftijden

De kids village met tal van activiteiten bovenop de bestaande infrastructuur van de venue zorgde ervoor dat ook de jongste kinderen van de bende zich heel de dag naar believen konden uitleven. En de ballonnenworkshop, die mocht overuren draaien.

Wie wou, kon na de quiz ook nog meegenieten van een erg toegankelijke yoga initiatie in het gras. Geen betere manier om helemaal tot rust te komen! Al -het zal je ongetwijfeld niet verbazen- verkozen anderen toch liever de bar om uit te blazen.

Na afloop waren sommige collega’s zelfs nog steeds zo enthousiast, dat ze met geen stokken naar huis te krijgen waren. En zoveel bedankjes, dat zijn we nu ook weer niet gewoon. Missie geslaagd en dankjewel Owens Corning!

Menu Owens Corning

Zelf ook een familiedag of ander evenement organiseren voor alle leeftijden? We helpen je graag vooruit! Contacteer ons gerust vrijblijvend op info@herculeanalliance.com, of bekijk herculeanalliance.be voor meer informatie.