De nieuwste Pink Ladies Suzuki battle

De nieuwste Pink Ladies Suzuki battle-hoezo vrouwen kunnen niet parkeren? De voorbije jaren maakten onze Pink Ladies al serieus brandhout van vooroordelen. Camions voorttrekken, banden wisselen,… de deelnemende ladies uit 2016 en 2017 doorstonden het allemaal met glans!

En ook dit jaar zullen onze deelneemsters je verbazen. Want dat ze potten zullen breken tijdens de Suzuki Swift Parking battle, dat staat nu al vast! Laat je ongelooflijke parking skills zien en snoer al die het-zal-wel-weer-een-vrouw-zijn-zeker mannen maar eens goed de mond.

Je krijgt er van ons een nagelnieuwe Suzuki Swift voor -die voorzien is van alle SuzukiSwiftInteriortechnologische (parkeer)snufjes waar je maar van kunt dromen. Met de hulp van je teamleden, parkeer je die in geen tijd achteruit in de voorziene zone. Klinkt best wel easy zo, nee? Wees gerust: we onderschatten jullie kunsten allerminst en je kan er van op aan dat we bij Herculean Alliance met een paar addertjes onder het gras komen. Op de nieuwste Pink Ladies Suzuki battle is er Zonder uitdaging, geen battle! 

Zelf ook zin om voor eens en voor altijd te bewijzen dat vrouwen de betere chauffeurs zijn en daarbovenop een onvergetelijke dag te beleven met je vriendinnen of collega’s? Schrijf je dan hier snel in voor Antwerpen, Roeselare, Mechelen, De Panne, Westende, Geel, Gent, of Leuven!

Eat this, boys!