De Nextel NForce Challenge

De Nextel NForce Challenge. Nextel, de Belgische ICT integrator met een bijzonder breed aanbod aan totaaloplossingen wijdt zich resoluut aan het professioneler, efficiënter en sneller laten werken van haar klanten -en dat met succes! Vandaag telt de voltallige Nextel groep meer dan 300 medewerkers, 10.000 klantenvestigingen en realiseert de groep jaarlijks zo’n 47 miljoen euro omzet.

Ook intern gaat het Nextel voor de wind, met een prijswinnende HR aanpak die focust op het aantrekken van talent en het stimuleren van de wederzijdse samenwerking binnen de verschillende departementen, teams en individuele collega’s. In dat kader werd het NForce Eachother project uitgewerkt, waar ook de Nextel NForce Challenge deel van uitmaakte.

Het programma van de dag stond dan ook volledig in het teken van het versterken van Nextel’s corporate cultuur, het belonen van hun werknemers en een echt team van hen maken, vol dynamiek. Die opzet zat ook meteen vervat in het communicatieve luik van de dag: gaande van de specifieke eventwebsite, tot een Save The Date, de praktische communicatie met de deelnemers en meer.Nextel NFORCE Challenge

Er werden 7 passende challenges met een hoog fun gehalte uitgekozen, die samen een mooie mix vormden van inzicht, teamwork en doorzettingsvermogen. Tussen de challenges door konden de medewerkers een drankje halen in hun eigen Nextel village, waar opzwepende muziek door de boxen galmde. En na de challenges en het douchen, kregen de deelnemers ook nog eens een Haka initiatie als verrassing. Kortom: het programma werd tot de nok gevuld.

Het werd een geweldige namiddag met ruim 120 lachende gezichten. Het moet gezegd: het enthousiasme van de Nextel medewerkers is onmiskenbaar en vormde de rode draad doorheen de dag en avond. Zo sloeg een team er in om meer dan 100 flips te verwezenlijken op de Flip It -met stip een Herculeaans record- en riep één van de deelnemers spontaan “Dat is hier wel Nextel he!”, toen de Haka coach (terecht overigens) opmerkte dat hij nog nooit zo’n overtuigende Haka had gezien na slechts 10 minuten oefenen. Het resultaat vind je hier.

Na de Haka, volgde de prijsuitreiking en een welverdiende, heerlijke barbecue voor alleNextel NFORCE Challenge aanwezigen. Die leverde meteen ook de nodige energie voor het feestje dat daarop volgde. Onder de swingende beats van Nextel’s resident DJ (safe to say: Nextel medewerkers zijn van alle markten thuis) gingen de deelnemers al dansend de nacht in. En Caesar zag dat het goed was!