Abeka

De Abeka+ Play2score Games: een schot in de roos!

De Abeka+ Play2score Games: een schot in de roos! Samen sporten met je collega’s: het is niet altijd evident. Mensen van verschillende sportieve niveaus, sporten die zowel mannen als vrouwen graag (en samen) doen… is vaak moeilijker dan het lijkt. Terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn! Het beste bewijs? Dat waren de allereerste Abeka+ Play2score Games op donderdag 17 mei 2018.

Het concept van de dag ontstond uit de enige gemengde competitiesport ter wereld: korfbal! De spelregels werden evenwel sterk vereenvoudigd en het gender equality aspect werd net extra in de verf gezet. Dat leverde een ongelooflijk leuke en unieke spelvorm op. Kan je nagaan bij de ruim honderd aanwezigen!

Abeka Play2Score

Place to be was het fantastische Boeckenberg Sportcenter. Een absolute droomlocatie voor het concept! En niet onbelangrijk: ook het weer was geweldig. Samen sporten in de zon: meer moet dat niet zijn. De teams, die trouwens net zoals in het korfbal bestonden uit een mix van mannen en vrouwen, hadden er dan ook echt wel goesting in.

Ruim 100 enthousiaste deelnemers en supporters maakten er een geweldige dag van. Na afloop van de competitie begaf iedereen zich naar de prachtige bar van Boeckenberg Sport & Business. Daar konden de aanwezigen terecht voor een fris aperitief, gevolgd door een heerlijke barbecue. En ook al primeerde fun boven het competitieve: op het einde van de dag zijn er natuurlijk ook winnaars.

Een dikke proficiat dus aan Vertom Shipping & Trading B.V. Nederland, dat met zijn twee teams niet alleen de derde plaats wegkaapte, maar ook nog eens eindwinnaar van de Abeka Play2score Games werd, een schot in de roos! De zeer verdienstelijke tweede plaats ging naar Team KAN van KAN Design & Brand Management -en dat zonder enige voorkennis over de korfbalsport!

https://www.facebook.com/weactivatepeople/videos/1993238384275279/

Een daverende after-party tot in de vroege uurtjes vormde het gepaste sluitstuk op een onvergetelijke dag. Wij kijken alvast uit naar volgend jaar! Wie liever terugblikt, kan hier terecht voor de after movie.